CLINICS

Onze enthousiaste trainers van Personal Swimming en Swimclinics reizen regelmatig binnen en buitenland door om verschillende clinics te geven. Zo zijn er speciale thema’s voor bijvoorbeeld triatleten, de beginnende borstcrawl zwemmer of de ervaren (wedstrijd)zwemmer.

Hou onze facebook pagina in de gaten voor de eerst volgende clinic. Naast de clinics die wij zelf organiseren is er natuurlijk ook de mogelijkheid een eigen clinic aan te vragen voor jouw vereniging, bedrijf of zwembad.

CLINIC OP MAAT VOOR VOLWASSENEN

Wil je graag een clinic voor jouw vereniging, bedrijf of zwembad dan kan dat ook. Elke zwemclinic wordt speciaal op maat gemaakt op basis van de wensen, beschikbare faciliteiten en het aantal deelnemers.

Voor zowel een groep vrienden of collega’s onder elkaar, een clinic is voor elke groep zwemmers samen te stellen. Van een clinic, openwaterzwemmen, borstcrawl, schoolslag, rugcrawl, vlinderslag, starten en keren tot een teambuildingsprogramma in het zwembad, de mogelijkheden zijn uitgebreid.

TARIEVEN CLINIC OP MAAT

Je kunt al een 1,5 uur durende Clinic met 1 van onze trainers aanvragen vanaf €299 inclusief btw.
Logo Swimclinics

OP MAAT VOOR ZWEMVERENIGINGEN EN JONGEREN

Wil je graag een clinic voor jouw vereniging dan ben jij bij Swimclinics aan het juiste adres! De coaches van Swimclinics hebben gestaan op de grootste zwemtoernooien: van Europese Kampioenschappen tot de Olympische Spelen. Een zwemclinic van topzwemmers is een van de leukste activiteiten voor je vereniging. De clinic wordt in overleg op maat gemaakt.

Naast clinics op maat voor verenigingen organiseert Swimclinics ook regelmatig verschillende experiences en skills trainingen. Kijk op de site voor het eerst volgende event.

EXPERIENCE

Met de Experience neemt Swimclinics deelnemers mee naar een training van een topzwemmer. Waarbij de focus ligt op de technische aspecten van de zwemsport. 

SKILLS

Goed starten, keren en finishen is aan te leren! Aan de hand van tips en verschillende oefeningen leren we jou de focuspunten van deze skills tijdens onze skills trainingen.

VRAAG NU EEN CLINIC AAN

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BETER LEREN ZWEMMEN MET TOPZWEMMERS