Swimclinics Experience

49.95

Tijdens de Swimclinics Experience van 22 december vertellen wij jou alles over het maken van een goede start, over topsport, spanning en wedstrijdvoorbereiding, over de beste en meest actuele zwemtechnieken en over jouw persoonlijke verbeterpunten.

Highlights

  • Zie waar de Olympische Zwemploeg traint!
  • Landtraining: mobiliteit, flexibiliteit en stabiliteit
  • Zwemtraining: alle zwemslagen staan centraal
  • Presentatie: wedstrijdvoorbereiding en spanning
  • Starttraining: oefeningen, tips en technieken
  • Voor zwemmers tussen de 10 en 18 jaar oud!
  • Een Swimclinics goodiebag met leuke items!

18 op voorraad

SKU: scexperience Categorie:

Beschrijving

BETER LEREN ZWEMMEN MET TOPZWEMMERS

Tijdens de Swimclinics Experience op 22 december vertellen wij jou alles over het maken van een goede start, over topsport en wedstrijdvoorbereiding, spanning, over de beste en meest actuele zwemtechnieken en over jouw persoonlijke verbeterpunten.

Vind jij het leuk om training te krijgen van Olympische topzwemmers? En ook nog eens in het zwembad waar de helft van de Nederlandse Zwemploeg dagelijks traint? Doe dan mee met de Swimclinics Experience op 22 december 2018.

Op deze middag wordt je door middel van twee clinics in het water, een landtraining en een presentatie ondergedompeld in de wereld van het topzwemmen. Leer om te gaan met wedstrijdspanning, oefen de nieuwste technieken en train in hetzelfde water als onze topzwemmers. Je krijgt een goodiebag mee naar huis!

Coach, ouder of verzorger? Maak alles mee!

De landtraining en zwemtrainingen zijn goed te zien vanaf de tribune. Ben je zwemcoach? Kijk en luister dan gerust mee aan de rand van het bad! Tijdens de presentatie is iedereen van harte welkom om te luisteren naar het onderwerp wedstrijdvoorbereiding en spanning.

Het programma staat grotendeels vast maar kan (buiten datum, begin- en eindtijd) nog worden gewijzigd in verband met beschikbaarheid trainers en aantal deelnemers.

Tijdsplanning

Je wordt tussen 13.00 en 13.15 verwacht in het Sloterparkbad van Amsterdam. Bij de receptie wordt je opgevangen en vanaf dat moment begint de dag!

13.30 – 14.00 Landtraining
14.00 – 15.30 Zwemclinic
15.30 – 15.45 Pauze
15.45 – 16.30 Presentatie
16.30 – 16.45 Pauze
16.45 – 18.00 Startclinic

Het programma staat grotendeels vast maar kan (buiten datum, begin- en eindtijd) nog worden gewijzigd in verband met beschikbaarheid trainers en aantal deelnemers.

Voorwaarden

De clinic gaat door als het minimum aantal deelnemers is behaald. Je krijgt uiterlijk een week van tevoren bericht als we onverhoopt de clinic moeten annuleren.

Verder zijn de algemene voorwaarden van Personal Swimming van toepassing op deze clinic.