Home-Open Water Collectie, Wetsuits-SPEEDO WETSUIT PROTON FULLSUIT HEREN

SPEEDO WETSUIT PROTON FULLSUIT HEREN

249.00179.99

Het Speedo Proton fullsuit wetsuit is een erg goed instapmodel. Uitermate geschikt voor de beginnende zwemmer of de zwemmer die kennis wil maken met het zwemmen in buitenwater. De Proton is een betaalbaar pak met alle goede eigenschappen die je zoekt in een wetsuit. Voor de zwemmer die op zoek is naar een comfortabel flexibel wetsuit met extra hoog drijfvermogen.

Niveau zwemmer: Beginners of de zwemmer die kennis wil maken met het zwemmen in buitenwater

Graag advies over welk wetsuit het best bij je past en welke maat? Boek een testsessie!

Beschrijving

Speedo Wetsuit Proton Fullsuit Heren

Het zwemmen in buitenwater wordt met een wetsuit aan een stuk leuker. Het wetsuit houdt je uiteraard warm, maar je zult ook merken dat het zwemmen in open water een stuk makkelijker en sneller gaat dan bij zwemmen in gewone badkleding.

Features van het Speedo Proton Wetsuit:

Ondersteuning van een hoge ligging
Met de dikkere BPR neopreen panelen voor extra drijfvermogen, ondersteunt het wetsuit een hoge horizontale positie van het lichaam. Hierdoor wordt veel energie bespaard tijdens het zwemmen in open water, zodat er meer energie over blijft om hard te zwemmen.

Drijfvermogen, bewegingsvrijheid
Het wetsuit is opgebouwd uit diverse panelen van verschillende diktes neopreen met elk een eigen functie.

 

 

Extra informatie

Kleur

Zwart

Materiaal

80% NEOPRENE
15% POLYESTER
3% NYLON
2% SPANDEX

Maat wetsuit

S, ST, M, MT, L

Functie van de materialen:

 • Y38
  Het Y38 oftewel Yamamoto 38-cellig neopreenrubber is ontworpen voor de beginnende triatleet of buitenwater zwemmer. Dit veelzijdige neopreen geeft meer drijfvermogen en compressie, waardoor je minder weerstand in het water ervaart.
 • BPR
  De Body Positioning Regulator panelen ondersteunen een hogere horizontale ligging in het water. Deze goed gepositioneerde panelen geven het lichaam extra ondersteuning op de plekken daar waar een zwemmer deze het beste kan gebruiken. Zoals bijvoorbeeld de bovenbenen daar geven deze dikkere panelen meer drijfvermogen voor een efficiëntere slag.
 • Fuse Neck
  Om schuurplekken in de nek zo veel mogelijk te voorkomen is de de Fuse Neck dubbelzijdige gevoerd met SCS neopreen. Naast meer draagcomfort zorgt de Fuse Neck uiteraard ook voor een waterdichte hals.
 • Slat Cut Legs
  De Slat Cut beenopeningen zorgen voor het makkelijk en snel uitrekken van het wetsuit.

Wetsuit testen?

Graag advies over welk wetsuit het best bij je past en welke maat? Boek een testsessie! Van het Speedo Xenon fullsuit hebben we diverse maten testmodelen.

Levering

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 2-4 werkdagen te bezorgen op het door jou opgegeven verzendadres.

 • Bestel je dit product op nalevering zal de levertijd ongeveer tussen 5 t/m 14 werkdagen zijn. Uiteraard doen wij ons best om het wetsuit zo snel mogelijk te leveren. Via e-mail zullen we je op de hoogte houden over de verwachte leverdatum.
 • De verzendkosten bedragen € 3,95
 • Zodra we de bestellingen hebben ingepakt ontvang je een track and trace code van PostNL
 • Gratis verzending bij besteding boven de €100,-
 • Doe je mee aan één van de activiteiten van Personal Swimming dan kun je ook kiezen voor de optie gratis Afhalen. De verzendkosten vervallen en wij nemen de bestelling mee naar je eerst volgende training. Je ontvangt deze aan de badrand van jouw Personal Trainer (dus niet bij de receptie van het zwembad). Geef graag bij de bestel notities even aan wanneer je eerst volgende training is.

Retourneren

We hopen dat jouw aankoop goed bevalt. Mocht deze niet naar wens zijn kun je gebruik maken van je herroepingsrecht en de aankoop binnen 14 dagen retourneren.

Wil je iets ruilen of retourneren? Volg het retourproces. Vul het retourformulier in en stuur deze binnen 14 dagen samen met de
artikelen in originele verpakking per post op.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, betaalt je zelf de verzendkosten voor het terugsturen van de bestelling. Uiteraard nemen wij deze kosten voor onze rekening indien een verkeerd product geleverd is of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen.

Maattabel

Graag advies over welk wetsuit het best bij je past en welke maat? Boek een testsessie!