SPEEDO PHOTON CAP

39.95

Last van een koud hoofd of koude oren tijdens het zwemmen? Dan is deze Speedo Photon Cap iets voor jou! De kinband zorgt ervoor dat de cap goed op zijn plek blijft zitten tijdens het zwemmen.

Beschrijving

Speedo Photon Cap

De neopreen cap is behandeld met de speciale Yamamoto SCS coating, oftewel de Super Composite Skin coating. Deze coating aan de buitenzijde van de cap zorgt ervoor dat de cap zo min mogelijk water opneemt tijdens het zwemmen. Hierdoor heb je minder oppervlaktewrijving en glij je makkelijker door het water. De kinband zorgt ervoor dat de cap goed op zijn plaats blijft en houdt daarnaast de oren ook warm. De unisex Speedo Photon Cap kan worden gedragen onder je badmuts.

De Speedo Photon Cap is verkrijgbaar in twee maten: S/M en L/XL.

 

Extra informatie

Kleur

Zwart

Cap

S/M, L/XL

Materiaal

80% NEOPRENE
15% POLYESTER
3% NYLON
2% SPANDEX

Levering

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 2-4 werkdagen te bezorgen op het door jou opgegeven verzendadres.

  • De verzendkosten bedragen € 3,95
  • Zodra we de bestellingen hebben ingepakt ontvang je een track and trace code van PostNL
  • Gratis verzending bij besteding boven de €100,-
  • Doe je mee aan één van de activiteiten van Personal Swimming dan kun je ook kiezen voor de optie gratis Afhalen. De verzendkosten vervallen en wij nemen de bestelling mee naar je eerst volgende training. Je ontvangt deze aan de badrand van jouw Personal Trainer (dus niet bij de receptie van het zwembad). Geef graag bij de bestel notities even aan wanneer je eerst volgende training is.

Retourneren

We hopen dat jouw aankoop goed bevalt. Mocht deze niet naar wens zijn kun je gebruik maken van je herroepingsrecht en de aankoop binnen 14 dagen retourneren.

Wil je iets ruilen of retourneren? Volg het retourproces. Vul het retourformulier in en stuur deze binnen 14 dagen samen met de
artikelen in originele verpakking per post op.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, betaalt je zelf de verzendkosten voor het terugsturen van de bestelling. Uiteraard nemen wij deze kosten voor onze rekening indien een verkeerd product geleverd is of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen.