SPEEDO SPEEDSOCKET

34.95

Voormalige wedstrijdtopper en nog steeds vaak gebruikte favoriete zwembril voor zwemmers. Het hydrodynamische design van de Speedo Speedsocket heeft een laag profiel zodat de weerstand in het water minimaal is.

3 op voorraad

Beschrijving

Speedo Speedsocket

De zwembril is voorzien van een dubbele siliconen band waardoor deze stevig blijft zitten. Dat maakt deze klassieke en iconische zwembril uitermate geschikt voor wedstrijden, maar ook voor trainin­gen.

Daarnaast zorgt de anti-fog coating ervoor dat je glazen niet beslaan en beschermt het Uv-filter je ogen. Door de drie verschillende neusbruggen is de zwembril goed passend te maken is voor ieder gezicht.

 

 

Extra informatie

Kleur

Grijs

Product details

• Zwembril geschikt voor training en wedstrijden zowel binnen- als buiten
• Met Uv-filter
• Met antifog-coating om condens tegen te gaan

Materiaal

Lens: Polycarbonate
Afdichting: ThermoPlastic Elastomer
Hoofdband: Silicone

Meegeleverd

1 x Speedo Speedsocket
1 x Opbergzakje
3 x Verwisselbare neusbruggen: small, medium en large

Levering

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 2-4 werkdagen te bezorgen op het door jou opgegeven verzendadres.

  • De verzendkosten bedragen € 3,95
  • Zodra we de bestellingen hebben ingepakt ontvang je een track and trace code van PostNL
  • Gratis verzending bij besteding boven de €100,-
  • Doe je mee aan één van de activiteiten van Personal Swimming dan kun je ook kiezen voor de optie gratis Afhalen. De verzendkosten vervallen en wij nemen de bestelling mee naar je eerst volgende training. Je ontvangt deze aan de badrand van jouw Personal Trainer (dus niet bij de receptie van het zwembad). Geef graag bij de bestel notities even aan wanneer je eerst volgende training is.

Retourneren

We hopen dat jouw aankoop goed bevalt. Mocht deze niet naar wens zijn kun je gebruik maken van je herroepingsrecht en de aankoop binnen 14 dagen retourneren.

Wil je iets ruilen of retourneren? Volg het retourproces. Vul het retourformulier in en stuur deze binnen 14 dagen samen met de
artikelen in originele verpakking per post op.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, betaalt je zelf de verzendkosten voor het terugsturen van de bestelling. Uiteraard nemen wij deze kosten voor onze rekening indien een verkeerd product geleverd is of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen.