Conditie Training Vrijdag 12.00 Periode 2

153.00 voor 1 jaar

Nieuw! Nu ook conditie Training op vrijdagmiddag. De Conditie Training van Personal Swimming is een uitdagende en afwisselende manier om te werken aan je conditie. Gedurende het hele jaar word je gecoacht door onze toptrainers in alle aspecten van het zwemmen. Op vrijdag is het op dit moment alleen mogelijk om een bronzen pakket af te nemen.

Highlights

  • Elke vrijdagmiddag van 12.00-13.00 uur.
  • Startend vanaf 7 januari 2019 t/m 13 april 2019.
  • Het Bronzen pakket kan alleen eenmalig betaald worden.
  • Ontvang wekelijks de uitgebreide Conditie Mailing met een extra Conditie Training om zelf mee aan de slag te gaan voor €2,- per maand extra.
Leeg maken

Beschrijving

Tijdens de Conditie Trainingen worden alle zwemslagen behandeld en wordt het keerpunt geoefend. Als uitbreiding kun je aangemeld worden voor onze wekelijkse Conditie Mailing. Het conditie seizoen gaat verder op 7 januari 2019 en loopt tot en met 13 juli 2019. Je traint elke vrijdagmiddag van 12.00 tot 13.00 uur.

Extra informatie

Conditie Pakket

Brons 14 trainingen

Conditie Mailing

Ja, graag, Nee, bedankt

Betalen

Eenmalig, Maandelijks

Conditie Pakketten

Bronzen Pakket

Het bronzen pakket is het pakket voor grofweg 4 maanden. Met dit abonnement kun je 14 keer trainen in de periode van 7 januari tot en met 14 april 2019. Deze trainingen zijn geldig tot en met 14 april 2019. Je hebt de mogelijkheid om de Conditie Mailing te ontvangen voor €2 per maand extra.

Conditie Mailing

De Conditie Mailing is een wekelijkse mailing met informatie over zwemmen. Er worden techniek-oefeningen uitgelegd en je krijgt een conditieprogramma meegestuurd. Met deze nieuwsbrief kun je zelf aan de slag met het verbeteren van je zwemslag en conditie! Bij het gouden pakket is de Conditie Mailing gratis, zilver en brons betalen €2 per maand extra.

Trainingen missen en inhalen

Per pakket krijg je een aantal Conditie Trainingen toegekend aan je account. Mocht je een keer onverhoopt niet kunnen komen zwemmen, dan kun je tot 24 uur voorafgaand aan de training de data wijzigen in je account. Vervolgens kun je deze training in te halen tijdens een Lange Afstand Conditie Training of andere Conditie Training.

Betaling

Anders dan andere jaren is er nu de mogelijkheid om het cursusbedrag gespreid te betalen. Uiteraard kun je ook nog steeds in één keer betalen. Abonnementen die je bij Personal Swimming aanschaft worden niet automatisch verlengd.

Conditie Training Goud

Het gouden pakket kan alleen aan de start van het seizoen (in september) afgenomen worden.

Conditie Training Zilver

Mogelijkheden tot betaling: eenmalig of maandelijks.

Het maandelijkse abonnement wordt elke maand gedurende 7 maanden afgeschreven van je rekening. Dit abonnement is niet tussentijds opzegbaar en wordt niet automatisch verlengd.

Conditie Training Brons

Mogelijkheden tot betaling: eenmalig.