CONDITIE TRAINING P2 DONDERDAG 07.15 INSTROMEN

54.95

De Conditie Training van Personal Swimming is een uitdagende en afwisselende manier om te werken aan je conditie. Gedurende het hele jaar word je gecoacht door onze toptrainers in alle aspecten van het zwemmen. Doe mee aan de Conditie Training van Personal Swimming en stroom in!

Highlights

  • Elke donderdagochtend van 07.15-08.15 uur.
  • Start nu t/m 11 april.
  • Ontvang wekelijks de uitgebreide Conditie Mailing met een extra conditie training om zelf mee aan de slag te gaan voor €2,- per maand extra.

Het bronzen pakket kan alleen eenmalig betaald worden. 

Wissen

Artikelnummer: 2019-CT-DO0715-P2 Categorieën: ,

Beschrijving

Conditie Training P2 Donderdag 07.15 Instromen

Tijdens de Conditie Trainingen worden alle zwemslagen behandeld en wordt het keerpunt geoefend. Als uitbreiding kun je aangemeld worden voor onze wekelijkse Conditie Mailing. Het seizoen is gestart op 7 januari 2019 en loopt tot en met 13 juli 2019. Je traint elke dinsdagochtend van 07.15 tot 08.15 uur.

Lees alles over onze Conditie Trainingen

Extra informatie

Dag

Donderdag

Tijdstip

07.15 uur

Locatie

Sloterparkbad Amsterdam

Pakket

BRONS 5 Conditie Trainingen t/m 11 april, BRONS 5 Conditie Trainingen t/m 11 april + CONDITIE MAILING

Benodigdheden

Passende zwemkleding: een bikini of een beachshort zwemt niet prettig
Zwembril: prettig voor de ogen

Alle benodigdheden voor de Conditie Trainingen zijn verkrijgbaar in onze Personal Swimming webshop.

Conditie Mailing

De Conditie Mailing is een wekelijkse mailing met informatie over zwemmen. Er worden techniek-oefeningen uitgelegd en je krijgt een conditieprogramma meegestuurd. Met deze nieuwsbrief kun je zelf aan de slag met het verbeteren van je zwemslag en conditie! Bij het gouden pakket is de Conditie Mailing gratis, zilver en brons betalen €2 per maand extra.

Trainingen missen en inhalen

Per pakket krijg je een aantal Conditie Trainingen toegekend aan je account. Mocht je een keer onverhoopt niet kunnen komen zwemmen, dan kun je tot 24 uur voorafgaand aan de training de data wijzigen in je account. Vervolgens kun je deze training in te halen tijdens een Lange Afstand Conditie Training of andere Conditie Training.

Betaling

Anders dan andere jaren is er nu de mogelijkheid om het cursusbedrag gespreid te betalen. Uiteraard kun je ook nog steeds in één keer betalen. Abonnementen die je bij Personal Swimming aanschaft worden niet automatisch verlengd.

Conditie Training Goud

Het gouden pakket kan alleen aan de start van het seizoen (in september) afgenomen worden.

Conditie Training Zilver

Mogelijkheden tot betaling: eenmalig of maandelijks.

Het maandelijkse abonnement wordt elke maand gedurende 7 maanden afgeschreven van je rekening. Dit abonnement is niet tussentijds opzegbaar en wordt niet automatisch verlengd.

Conditie Training Brons

Mogelijkheden tot betaling: eenmalig.