Conditie Training Dinsdag 07.15 Periode 2

41.50 – maand voor 7 maanden

De Conditie Training van Personal Swimming is een uitdagende en afwisselende manier om te werken aan je conditie. Gedurende het hele jaar word je gecoacht door onze toptrainers in alle aspecten van het zwemmen. Kies uit het Zilveren pakket van 27 trainingen of het Bronzen pakket van 14 trainingen.

Highlights

  • Elke dinsdagochtend van 07.15-08.15 uur.
  • Startend vanaf 7 januari 2019 t/m 13 juli 2019.
  • Optie om maandelijks te betalen voor het Zilveren trainingspakket. Het Bronzen pakket kan alleen eenmalig betaald worden.
  • Ontvang wekelijks de uitgebreide Conditie Mailing met een extra Conditie Training om zelf mee aan de slag te gaan voor €2,- per maand extra.
Leeg maken

Beschrijving

Tijdens de Conditie Trainingen worden alle zwemslagen behandeld en wordt het keerpunt geoefend. Als uitbreiding kun je aangemeld worden voor onze wekelijkse Conditie Mailing. Het seizoen gaat verder op 7 januari 2019 en loopt tot en met 13 juli 2019. Je traint elke dinsdagochtend van 07.15 tot 08.15 uur.

Extra informatie

Conditie Pakket

Zilver 27 trainingen, Brons 14 trainingen

Conditie Mailing

Ja, graag, Nee, bedankt

Betalen

Eenmalig, Maandelijks

Conditie Pakketten

Zilveren Pakket

Het Zilveren Pakket is het pakket voor grofweg 7 maanden. Met dit abonnement kun je 27 keer trainen in de periode van 7 januari 2019 tot en met 13 juli 2019. Deze trainingen zijn geldig tot en met 13 juli 2019. Je hebt de mogelijkheid om de Conditie Mailing te ontvangen voor €2 per maand extra.

Bronzen Pakket

Het bronzen pakket is het pakket voor grofweg 4 maanden. Met dit abonnement kun je 14 keer trainen in de periode van 7 januari tot en met 14 april 2019. Deze trainingen zijn geldig tot en met 14 april 2019. Je hebt de mogelijkheid om de Conditie Mailing te ontvangen voor €2 per maand extra.

Conditie Mailing

De Conditie Mailing is een wekelijkse mailing met informatie over zwemmen. Er worden techniek-oefeningen uitgelegd en je krijgt een conditieprogramma meegestuurd. Met deze nieuwsbrief kun je zelf aan de slag met het verbeteren van je zwemslag en conditie! Bij het gouden pakket is de Conditie Mailing gratis, zilver en brons betalen €2 per maand extra.

Trainingen missen en inhalen

Per pakket krijg je een aantal Conditie Trainingen toegekend aan je account. Mocht je een keer onverhoopt niet kunnen komen zwemmen, dan kun je tot 24 uur voorafgaand aan de training de data wijzigen in je account. Vervolgens kun je deze training in te halen tijdens een Lange Afstand Conditie Training of andere Conditie Training.

Betaling

Anders dan andere jaren is er nu de mogelijkheid om het cursusbedrag gespreid te betalen. Uiteraard kun je ook nog steeds in één keer betalen. Abonnementen die je bij Personal Swimming aanschaft worden niet automatisch verlengd.

Conditie Training Goud

Het gouden pakket kan alleen aan de start van het seizoen (in september) afgenomen worden.

Conditie Training Zilver

Mogelijkheden tot betaling: eenmalig of maandelijks.

Het maandelijkse abonnement wordt elke maand gedurende 7 maanden afgeschreven van je rekening. Dit abonnement is niet tussentijds opzegbaar en wordt niet automatisch verlengd.

Conditie Training Brons

Mogelijkheden tot betaling: eenmalig.