Home-Open Water Collectie-BLUESEVENTY THERMAL SWIM SOCKS

BLUESEVENTY THERMAL SWIM SOCKS

47.9537.95

Wil je geen koude voeten meer tijdens het buitenzwemmen? Dan zijn  deze Thermal Swim Socks van 2 mm Yamamoto neopreen echt iets voor jou!

De Blueseventy Thermal Swim Socks zijn verkrijgbaar in twee maten, small en large.

Beschrijving

Blueseventy Thermal Swim Socks

De sokken zijn gevoerd met speciaal ontwikkelde wolvoering van zirconium vezels. Deze speciale voering en de hoge nauwsluitende pasvorm zorgt voor het verminderen van wateropname, waardoor de warmte goed wordt vastgehouden. Naast de extra isolatie beschermt de geweven bodem de voeten tijdens het lopen op de kant of wanneer je in ondiep water je voeten op de grond zet.

 

Extra informatie

Kleur

Zwart

Maat

S, L

Materiaal

100% neopreen

Levering

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 2-4 werkdagen te bezorgen op het door jou opgegeven verzendadres.

  • De verzendkosten bedragen € 3,95
  • Zodra we de bestellingen hebben ingepakt ontvang je een track and trace code van PostNL
  • Gratis verzending bij besteding boven de €100,-
  • Doe je mee aan één van de activiteiten van Personal Swimming dan kun je ook kiezen voor de optie gratis Afhalen. De verzendkosten vervallen en wij nemen de bestelling mee naar je eerst volgende training. Je ontvangt deze aan de badrand van jouw Personal Trainer (dus niet bij de receptie van het zwembad). Geef graag bij de bestel notities even aan wanneer je eerst volgende training is.

Retourneren

We hopen dat jouw aankoop goed bevalt. Mocht deze niet naar wens zijn kun je gebruik maken van je herroepingsrecht en de aankoop binnen 14 dagen retourneren.

Wil je iets ruilen of retourneren? Volg het retourproces. Vul het retourformulier in en stuur deze binnen 14 dagen samen met de
artikelen in originele verpakking per post op.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, betaalt je zelf de verzendkosten voor het terugsturen van de bestelling. Uiteraard nemen wij deze kosten voor onze rekening indien een verkeerd product geleverd is of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen.