Home-Open Water Collectie, Wetsuits-BLUESEVENTY FUSION WETSUIT FULLSUIT HEREN

BLUESEVENTY FUSION WETSUIT FULLSUIT HEREN

309.00239.00

Opzoek naar een goed wetsuit dat helpt om het zwemmen naar een hoger niveau te tillen? Personal Swimming helpt je graag. De Fusion is een heel mooi all-round wetsuit voor zowel de beginnende als de meer ervaren openwater zwemmer. Omdat de nadruk van het wetsuit ligt op het extra drijfvermogen rondom de heupen, zorgt dit voor een hogere ligging in het water. 

  • Geschikt voor de zwemmer die op zoek is naar een wetsuit met veel flexibiliteit, een hoog drijfvermogen voor de core met een mid-range prijs.
  • Een perfecte mix van prijs en kwaliteit.

Features van het Fusion wetsuit:
Watertemperatuur 12,5 º – 21º
Drijfvermogen van 3:5:4
Niveau zwemmer all-round

Naast een anders opgebouwd drijfvermogen is het grootste verschil tussen de Fusion en de Helix dat de Fusion minder flexibel is in de schouders en torso.

LAATSTE MATEN OP=OP

Beschrijving

Blueseventy Fusion Wetsuit Fullsuit Heren

Het neopreen Blueseventy Fusion Wetsuit fullsuit is uitgevoerd met een duurzame SCS coating die zorgt voor een langere levensduur.

Ondersteuning van een hoge ligging
Het wetsuit ondersteunt een hoge horizon­tale positie van het lichaam, waardoor veel energie wordt bespaard tijdens het zwemmen in openwater.

Drijfvermogen, bewegingsvrijheid en watergevoel
Het wetsuit, ontworpen volgens het 3-5-4 design, is opgebouwd uit diverse panelen van verschillende diktes met elk een eigen functie. Zo zorgt bijvoorbeeld het 5 mm dikke paneel rondom de core en de heupen voor een optimaal drijfvermogen in het water, de 1,5 mm panelen rondom de schouders voor extra bewegingsvrijheid en de dunne Honeycomb voorarm panelen op de onderarm voor meer watergevoel.

Extra informatie

Kleur

Zwart

Maat blueseventy

L

Materiaal

100% neopreen

Product Details

1. Flexibele schouderpanelen. De 1,5 mm neopreen schouderpanelen van het bovenlichaam geven de schouders en armen meer ruimte om comfortabel te roteren.
2. Honeycomb voorarmpanelen. Deze dunne Honeycomb panelen op de onderarm zorgen voor meer watergevoel.
3. Enkele naad beenpanelen. Deze kokervormige beenpanelen zijn op de binnennaad verstevigd en zorgen voor extra duurzaamheid. De pijpen kunnen tot wel 6 cm worden ingekort voor de juiste lengte.
4. Drijfvermogen door middel van het 3-5-4 design. De Fusion heeft een 3-5-4 design voor drijfvermogen. Dit is in totaal minder drijfvermogen dan de bijvoorbeeld het Helix wetsuit. Het 3mm neopreen borst paneel gaat over in het 5 mm paneel rondom de core, heupen en onderlichaam. Samen met de 4mm been panelen zorgt dit voor een goede ondersteuning van het drijfvermogen van voornamelijk de core en heupen. Waardoor deze niet naar beneden zinken en het gemakkelijker is de juiste horizontale positie van het lichaam tijdens het zwemmen vol te houden.
5. Dunne armpanelen. Het premium 1,5 mm Yamamoto 38 cell neopreen, waaruit de armpanelen zijn vervaardigd zorgt voor extra flexibiliteit, comfort en snelheid.
6. SCS Coating. Super Composite Skin (SCS) coating zorgt voor een langere levensduur en extra bescherming tegen beschadigingen door bijvoorbeeld vingernagels.
7. Verlaagde kraag. De verlaagde kraag met een gebogen klepsluiting, vervaardigd van 2mm dun neopreen, verbetert het comfort tijdens het zwemmen.
8. Aqua-seal. De mouwboorden rondom de pols zijn vervaardigd uit het speciale A-Flex 4 richtingen stretch materiaal, zodat er geen water het wetsuit in kan stromen.

Levering

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 2-4 werkdagen te bezorgen op het door jou opgegeven verzendadres.

  • Bestel je dit product op nalevering zal de levertijd ongeveer tussen 5 t/m 14 werkdagen zijn. Uiteraard doen wij ons best om het wetsuit zo snel mogelijk te leveren. Via e-mail zullen we je op de hoogte houden over de verwachte leverdatum.
  • De verzendkosten bedragen € 3,95
  • Zodra we de bestellingen hebben ingepakt ontvang je een track and trace code van PostNL
  • Gratis verzending bij besteding boven de €100,-
  • Doe je mee aan één van de activiteiten van Personal Swimming dan kun je ook kiezen voor de optie gratis Afhalen. De verzendkosten vervallen en wij nemen de bestelling mee naar je eerst volgende training. Je ontvangt deze aan de badrand van jouw Personal Trainer (dus niet bij de receptie van het zwembad). Geef graag bij de bestel notities even aan wanneer je eerst volgende training is.

Retourneren

We hopen dat jouw aankoop goed bevalt. Mocht deze niet naar wens zijn kun je gebruik maken van je herroepingsrecht en de aankoop binnen 14 dagen retourneren.

Wil je iets ruilen of retourneren? Volg het retourproces. Vul het retourformulier in en stuur deze binnen 14 dagen samen met de
artikelen in originele verpakking per post op.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, betaalt je zelf de verzendkosten voor het terugsturen van de bestelling. Uiteraard nemen wij deze kosten voor onze rekening indien een verkeerd product geleverd is of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen.