Video Analyse

VIDEO ANALYSE

Zwem je al langer en wil je een extra stap maken? Heb je het gevoel dat je ergens in je armslag druk verliest of weerstand oproept en weet je niet waar? Wil je inzicht in je techniek en verbeterpunten? Dan is een Video Analyse van Personal Swimming iets voor jou.

De Video Analyse is een belangrijk onderdeel ter verbetering van de zwemtechniek. De visuele feedback die je krijgt tijdens het bekijken van de videobeelden zullen helpen om gericht te werken aan jouw specifieke en persoonlijke verbeterpunten.

De Video Analyse

Tijdens een analyse worden er zowel boven- als onderwater een aantal video-opnames gemaakt, zowel in slowmotion als normale snelheid. De beelden worden vervolgens direct aan de badrand bekeken en met je besproken. Met een aantal techniek-oefeningen specifiek gericht op het verbeteren van de besproken punten sluiten we de Video Analyse af. Zo worden de belangrijkste aandachtspunten in het water direct toegepast.

Techniekdocument

Na afloop van de analyse ontvang je binnen twee weken een Techniekdocument. In dit document staan alle tips, verbeterpunten en techniek-oefeningen nogmaals uitgebreid omschreven. Zo kun je zelf ook thuis aan de slag om je zwemtechniek te verbeteren. Uiteraard ontvang je ook de opgenomen video’s.

VIDEO ANALYSE

1 UUR LES + UITGEBREIDE ANALYSE €129,95

De video analyse kan worden gevolgd door 1 persoon. Prijs is incl. toegang tot het zwembad en uitgebreid techniek document.

“Met een Video Analyse van Personal Swimming krijg je praktische en visuele feedback over jouw persoonlijke verbeterpunten.”

Personal Swimming gebruikers

Individueel

Met onze persoonlijke video analyses zie je precies wat je kunt doen om beter te zwemmen en boek je snel resultaat.

Expertise

Onze trainers zwommen en coachten allen op hoog internationaal niveau. Lees hier meer over onze coaches.

Programma

Techniekdocument

Na de analyse wordt er een document met oefeningen en tips opgesteld om zelf mee aan de slag te gaan.

Wanneer jij kunt

Zelf je lessen inplannen kan via onze handige agenda. Zo kun je zelf bepalen wanneer het tijd is voor je volgende les.

Boek nu jouw Video Analyse

VIDEO ANALYSE

€129,95

Boek een Video Analyse en ontvang een credit om zelf je les in te plannen in onze handige online agenda.

SMALL GROUP VIDEO ANALYSE 17 DECEMBER

€29,95

Doe mee met de Small Group Video Analyse van 17 december en ga met een kleine groep zwemmers van 4 tot maximaal 8 aan de slag met je techniek! We filmen boven- en onder water en gaan aan de slag met jouw eigen specifieke verbeterpunten.

SMALL GROUP VIDEO ANALYSE 3 FEBRUARI

€29,95

Doe mee met de Small Group Video Analyse van 3 februari en ga met een kleine groep zwemmers van 4 tot maximaal 8 aan de slag met je techniek! We filmen boven- en onder water en gaan aan de slag met jouw eigen specifieke verbeterpunten.

SMALL GROUP VIDEO ANALYSE 24 FEBRUARI

€29,95

Doe mee met de Small Group Video Analyse van 24 februari en ga met een kleine groep zwemmers van 4 tot maximaal 8 aan de slag met je techniek! We filmen boven- en onder water en gaan aan de slag met jouw eigen specifieke verbeterpunten.

Inplannen van de lessen

Nadat je een Video Analyse hebt aangeschaft, kun je via onze online agenda zelf de les inboeken.

Sloterparkbad Amsterdam

Het is mogelijk om de trainingen in te plannen:

• Doordeweeks overdag van 07.00 t/m 13.00 uur
• Maandagavond vanaf 19.30 t/m 22.30 uur
• Dinsdagavond vanaf 21.15 t/m 22.15 uur
•Woensdagavond vanaf 19.15 t/m 22.15 uur
• Zaterdagochtend 07.00 tot 08.00 of 09.00 tot 10.00 uur.

Goed om te weten

  • Je kunt een les tot 24 uur van tevoren inboeken. Wil je morgen zwemmen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, dan kijken we wat we voor je kunnen doen.
  • Je kunt je les tot 48 uur van tevoren kosteloos annuleren.

Benodigdheden

Passende zwemkleding: een bikini of een beachshort zwemt niet prettig
Zwembril: prettig voor de ogen
Zwemmaterialen: tijdens Video Analyse worden de zwemmaterialen van Speedo ter beschikking gesteld

Alle benodigdheden voor de Video Analyse zijn verkrijgbaar in onze Personal Swimming webshop.

Credits

Door de Video Analyse aan te schaffen ontvang je credits op je account. Met deze credits kun je zelf inplannen wanneer je de trainingen wilt doen. Deze credits zijn een half jaar na aanschaf geldig.

Ben je jonger dan 18 jaar en wil je een Video Analyse les volgen? Laat dan je ouders of verzorgers contact met ons opnemen.

Small Group Training

Train samen met een groep vrienden, je collega’s of familie. Ga de uitdaging aan en werk met één van onze Personal Swimming trainers aan je zwemtechniek of gebruik de training voor je conditie.

Privéles

Naast Small Group Training bieden we ook privélessen aan. Volg je deze trainingen alleen of met twee personen: ze zijn volledig afgestemd op jouw wensen en zwemniveau.

Locatie

De Video Analyses worden gegeven in het Sloterparkbad in Amsterdam. Het Sloterparkbad is zeer goed bereikbaar en bovendien kun je er gratis parkeren.

ONZE COACHES STAAN KLAAR OM JOU
BETER TE LEREN ZWEMMEN

Personal Swimming Coaches