SmartPaddle Analyse

SMARTPADDLE ANALYSE

Water op de juiste manier verplaatsen tijdens de doorhaal van de armslag is één van de meest moeilijke onderdelen in de zwemsport. Met onze nieuwe SmartPaddle Analyse wordt direct duidelijk welk traject je hand onder water aflegt en waar jouw verbeterpunten liggen. Hierdoor kun je gericht werken aan je doorhaal. Benieuwd naar de drukverbetering van jouw armslag? Boek nu een Smartpaddle Analyse!

Elke dag ben je als zwemmer bezig met het verbeteren van je zwemtechniek. “Techniek is de basis” wordt door onze coaches vaak geroepen. De combinatie van een goede horizontale ligging en druk op het water naar achteren zorgt voor een efficiënte en soepele slag.

INZICHT IN DRUK

De SmartPaddle Analyse helpt je inzicht te krijgen in de baan die je hand onder water aflegt. De SmartPaddle is een innovatieve zwemgadget die tijdens het zwemmen verschillende gegevens verzamelt. Direct na het zwemmen zie je in duidelijke grafieken onder andere waar je druk verliest, waar je naar achteren drukt en hoe snel je dit doet.

De combinatie van data van de SmartPaddle en het oog van onze coaches is de ultieme manier om te werken aan jouw zwemslag.

DE SMARTPADDLE ANALYSE

Een standaard SmartPaddle analyse duurt een uur en begint met een uitleg over de werking van het apparaat. Na een korte warming-up krijg je de paddles aan en zwem je honderd meter rustig en honderd meter hard. Hierna kan direct de druk van de slag bekeken en geanalyseerd worden.

Na deze analyse ga je terug het water in, om met de opgedane kennis over jouw zwemslag aan de slag te gaan. Met verschillende opdrachten en techniekoefeningen dagen we je uit om je doorhaal te verbeteren. Er is uiteraard ook de mogelijkheid om een tweede keer te zwemmen met de paddles, om te kijken of je de aanpassing al kunt maken.

Na afloop van de training krijg je een document met techniekoefeningen en verbeterpunten toegestuurd. Daarnaast ontvang je een link naar een website met de gemeten gegevens.

SMARTPADDLE ANALYSE

1 UUR SMARTPADDLE ANALYSE NU TIJDELIJK VOOR €129,95 IN PLAATS VAN €149,95

De SmartPaddle analyse kan worden gevolgd door 1 persoon. Prijs is incl. toegang tot het zwembad en documentatie achteraf.

DE SMARTPADDLE

De SmartPaddles meten onder andere de volgende gegevens per slag:

Horizontale, verticale en zijwaartse krachten.

Het traject dat je hand door het water heen aflegt.

De snelheid en het vermogen van al deze bewegingen.

Aan de hand van de kracht- en bewegingsanalyse kom je erachter waar je sterke punten liggen in de zwemslag, maar ook waar de winst te boeken valt.

Personal Swimming gebruikers

Individueel

Met onze SmartPaddle Analyse zie je precies wat je kunt doen om beter te zwemmen en boek je snel resultaat.

Expertise

Onze SmartPaddle coaches weten je alles te vertellen over doorstrekken, druk zetten en hoge ellebogen.

Programma

Techniekdocument

Na de analyse wordt er een document met oefeningen en tips opgesteld om zelf mee aan de slag te gaan.

Wanneer jij kunt

Je kunt op veel momenten in de week terecht voor een analyse. Boek nog een analyse om je progressie te meten!

BOEK NU JOUW SMARTPADDLE ANALYSE

Nu 1 uur SmartPaddle Analyse tijdelijk voor €129,95 in plaats van €149,95!

GOED OM TE WETEN

Je kunt een les tot 24 uur van tevoren inboeken. Wil je morgen zwemmen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, dan kijken we wat we voor je kunnen doen. Je kunt je les tot 48 uur van tevoren kosteloos annuleren.

Ben je jonger dan 18 jaar en wil je een SmartPaddle Analyse volgen? Laat dan je ouders of verzorgers contact met ons opnemen.

INPLANNEN VAN LESSEN

De SmartPaddle Analyse boek je eenvoudig via onze webshop. Klik een voorkeursdag/tijdstip aan waarop jij wilt komen! Het is mogelijk om de trainingen in te plannen op maandag, vrijdagochtend en zaterdagochtend. In overleg op andere dagen en tijdstippen.

BENODIGDHEDEN

Passende zwemkleding: een bikini of een beachshort zwemt niet prettig
Zwembril: prettig voor de ogen en nodig voor de borstcrawl
Zwemmaterialen: tijdens de SmartAnalyse Analyse worden zwemmaterialen van Speedo ter beschikking gesteld

Alle benodigdheden zijn uiteraard verkrijgbaar in de Personal Swimming Webshop.

Video Analyse

We bieden naast de SmartPaddle Analyse ook een Video Analyse aan. Tijdens een Video Analyse zie je tijdens de training al wat je kunt verbeteren aan je techniek, ligging of stuwing.

Privéles

Werk aan jouw eigen specifieke aandachtspunten met onze privélessen. De intensieve één op één begeleiding zorgt niet alleen voor een effectieve training maar ook voor snel resultaat.

Locatie

De SmartPaddle Analyse wordt gegeven in het Sloterparkbad in Amsterdam. Het Sloterparkbad is zeer goed bereikbaar en bovendien kun je er gratis parkeren.

ONZE COACHES STAAN KLAAR OM JOU BETER TE LEREN ZWEMMEN

Personal Swimming Coaches