Lange Afstand Conditie Training

LANGE AFSTAND CONDITIE TRAINING

Wil je jezelf graag uitdagen en wil je beter worden in het zwemmen van langere afstanden? Doe dan mee met onze speciale zelfstandige conditietraining gericht op lange afstanden.

Iedere zaterdag ochtend om 07.50 start de training op de kant. Hier legt één van onze Personal Swimming trainers de techniekoefeningen en het lange afstand programma uit. Elke week wordt er een uitdagend doel gesteld, de trainer legt uit hoe je deze het best kunt bereiken. Na de uitleg, kun je starten met de warming-up en het lange afstandsprogramma. Je kunt nu in een ideale omgeving geheel zelfstandig aan de slag.

Programma

De training duurt 70 minuten (incl. eerste 10 minuten toelichting/warming-up) en biedt ruimte voor maximaal 6 personen per baan. Tijdens de trainingen maken we gebruik van diverse materialen die je gratis mag gebruiken, zoals zoomers, snorkels en handpaddles.

De training bestaat uit een warming-up, een serie techniekoefeningen en een lange afstand programma. En wordt gegeven in het springbad van het Sloterparkbad.
Tijdens de Lange Afstand Conditietrainingen komen er verschillende uitdagingen voorbij. Deze uitdagingen hebben alles te maken met het zwemmen van lange afstanden. Zo kunnen uitdagingen bestaan uit het zwemmen van meerdere keren een 200m, 400m of langer. Of wordt er bijvoorbeeld een 1000m non-stop gezwommen.

Naast de uitdaging in afstand, gaat het ook om de manier van zwemmen. Uitdagingen kunnen ook bestaan uit zwemmen van een lange afstand op een bepaalde manier. Bijvoorbeeld met een vastgesteld aantal slagen per baan, tempowisselingen binnen de afstand of een afstand zwemmen binnen een bepaalde tijd.

Ook kunnen er focuspunten worden meegeven over de manier van zwemmen, zoals bijvoorbeeld zwem met een bepaald ademhalingsritme, focus op een langere uitduw of ga gericht aan de slag met de catch. Door op deze manier te trainen worden zwemtrainingen niet alleen veel leuker, er wordt ook meer progressie geboekt!

SCHRIJF JE NU IN

WERK AAN JE CONDITIE VANAF €7 PER TRAINING

De trainingen worden gegeven in groepsverband van maximaal 26 deelnemers.

Personal Swimming gebruikers

Voor wie?

Iedereen die zijn conditie en techniek in het zwembad wil verbeteren in een gedreven groep zwemmers.

Programma

Zelfstandig

Je zwemt elke zaterdag zelfstandig een professioneel programma om je conditie te verbeteren.

Stopwatch

Expertise

De Conditie Trainingen worden geschreven en gegeven door voormalig internationaal topzwemmers.

Map

Locatie

De Lange Afstand Conditie Training wordt gegeven in het het springbassin van Sloterparkbad in Amsterdam.

“Aan het begin van je weekend in alle rust een lange afstandsprogramma zwemmen.”

TRAIN MEE MET DE LANGE AFSTAND CONDITIE TRAINING

1 TRAINING

TRAIN MEE VOOR €7,50

Zaterdag van 07:50-09:00

STRIPPENKAART

10 TRAININGEN VOOR €70

Zaterdag van 07:50-09:00

Is het tijdstip of de datum van jouw voorkeur al volgeboekt? Neem dan contact met ons op, dan zetten we je op de wachtlijst. Het komt regelmatig voor dat je door een late annulering toch nog kunt zwemmen!

Credits

Met de Lange Afstand Conditie Training werken we met credits. Deze credits kun je inzetten op een zaterdagochtend naar keuze. Check voordat je een eenmalige training koopt altijd even de online agenda: het kan zijn dat er vanwege beschikbaarheid van het zwembad een week geen training is!

Lessen missen

Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn voor een training, dan kun je tot 24 uur van tevoren je les uitboeken. Op dat moment krijg je een credit terug, die je kunt inzetten om je training in te halen.

Volgeboekt

Is het tijdstip of de datum van jouw voorkeur al volgeboekt? Neem dan contact met ons op, dan zetten we je op de wachtlijst. Het gebeurt regelmatig dat je door een late annulering toch nog kunt komen zwemmen!

Benodigdheden

Passende zwemkleding: een bikini of een beachshort zwemt niet prettig
Zwembril: prettig voor de ogen en onder water meekijken bij uitleg van techniek
Zwemplank en beendrijver: tijdens de Conditie Training heb je een basisset nodig. Deze bestaat uit een zwemplank en beendrijver.

Alle benodigdheden voor de Conditie Training zijn verkrijgbaar in onze Personal Swimming webshop.

Cursussen

Naast de Conditie Training bieden we ook cursussen aan: leer het maken van een snel borstcrawl-keerpunt, de fijne kneepjes van de schoolslag of bereid je voor op een triathlon met de kilometercursus.

Conditie Training

Nog meer zwemmen? Dat kan! Schrijf je in bij de Conditie Training en zwem wekelijks een inspannend en uitdagend programma onder begeleiding van Olympische topzwemmers!

Locatie

Onze Conditie Training wordt gegeven in het Sloterparkbad in Amsterdam en zwembad de Lieberg in Hilversum. Het Sloterparkbad is zeer goed bereikbaar en bovendien kun je er gratis parkeren.

ONZE COACHES STAAN KLAAR OM JOU
BETER TE LEREN ZWEMMEN

Personal Swimming Coaches