Borstcrawl Techniek Upgrade Training

BORSTCRAWL TECHNIEK UPGRADE TRAINING

Zwem je al een tijdje borstcrawl en ben je toe aan techniekverbetering? Of wordt het tijd om de techniek van de slag nog eens goed aan te pakken? Dan is deze Borstcrawl Techniek Upgrade Training iets voor jou!

In de 4-weekse Borstcrawl Techniek Upgrade Training ga je kort terug naar de basis. De belangrijkste elementen van de slag worden behandeld en er is veel ruimte voor persoonlijke aanwijzingen.

Techniek

In deze cursus is veel aandacht voor de borstcrawl doorhaal. Dit om efficiënter en ook vooral harder te kunnen zwemmen. Het op de juiste manier de armslag inzetten, het stuwvlak onder water vergroten en beter uitduwen zorgt voor een veel effectievere doorhaal.

Je gaat in een kleine groep van maximaal 8 zwemmers aan de slag, voor optimale persoonlijke aandacht.

De cursus wordt gegeven en is ontwikkeld door Olympisch topzwemmers, die hun expertise graag inzetten om van jou een betere zwemmer te maken!

SCHRIJF JE NU IN

4-WEEKSE BORSTCRAWLCURSUS TECHNIEK UPGRADE €114,95

De cursus wordt gegeven in groepsverband van maximaal 8 deelnemers. Prijs is inclusief toegang tot het zwembad, een videoanalyse, tips en programma’s.

“In vier weken wordt je borstcrawl onder de loep genomen. Foutjes worden belicht en de oefeningen gericht op verbetering daarvan.”

Voor wie?

De Upgrade Training is speciaal voor de gevorderde borstcrawl-zwemmer, of voor wie eerder de borstcrawlcursus heeft gevolgd.

Videoanalyse

De derde training staat in het teken van een videoanalyse, waar je zowel boven als onder water wordt opgenomen.

Stopwatch

Expertise

Onze trainingen zijn ontwikkeld met de ervaring uit het Olympisch topsport-programma. Lees meer over ons.

Personal Swimming gebruikers

Individuele aandacht

Door te werken met een kleine groep van maximaal 8 zwemmers is er veel individuele aandacht.

Schrijf je in voor de Borstcrawl Techniek Upgrade Training

De trainingen worden wekelijks gegeven van 6 t/m 27 januari 2019.

Benodigdheden

Passende zwemkleding: een bikini of een beachshort zwemt niet prettig
Zwembril: prettig voor de ogen en onder water meekijken bij uitleg van techniek
Zwemplank en beendrijver: tijdens de borstcrawlcursus heb je een basisset nodig. Deze bestaat uit een zwemplank en beendrijver. Met deze materialen kun je buiten de lessen om ook zelfstandig trainen en werken aan de techniek oefeningen die we tijdens de cursus doen.

Voor deelnemers aan de borstcrawlcursus hebben we een speciale basisset aanbieding. Wie zich inschrijft voor de cursus ontvangt bij een bijbetaling van €37,50 een Speedo plank & beendrijver plus gratis Personal Swimming badmuts. Dit setje kun je op de inschrijfpagina bij bestellen en ontvang je tijdens eerste training van jouw Personal Swimming trainer.

Alle benodigdheden voor de borstcrawlcursus zijn verkrijgbaar in onze Personal Swimming webshop.

Volgeboekt?

Is het tijdstip of de datum van jouw voorkeur al volgeboekt? Neem dan contact met ons op, dan zetten we je op de wachtlijst. Het gebeurt regelmatig dat je door een late annulering toch nog kunt komen zwemmen!

Lessen missen

Mocht je onverhoopt lessen missen dan is het helaas niet mogelijk om deze in te halen. Maar na iedere training ontvang je een mailing met daarin een overzicht van de techniekoefeningen van de afgelopen les. Deze oefeningen worden ondersteund met een link naar een videoclip. Op deze manier kun je dus zien welke oefeningen er tijdens de les zijn behandeld.

Daarnaast wordt er ook een conditieprogramma gestuurd om zelfstandig mee aan de slag te gaan. Mocht je dus onverwachts een sessie missen, dan kun je in ieder geval wel zelfstandig aan de techniek werken.

Cursusdata seizoen 2018-2019

De Borstcrawl Techniek Upgrade Training van Personal Swimming start een aantal keer door het seizoen heen met nieuwe edities. De start van de eerst volgende 4-weekse Borstcrawlcursus Techniek Upgrade van seizoen 2019 zijn:

  • 28 oktober t/m 18 november 2019
  • 13 november t/m 4 december 2019

Staat jouw datum er niet tussen? Kijk dan eens bij onze andere cursussen, zoals de Borstcrawlcursus of de Keerpuntcursus!

Conditie Training

Na het afronden van de Upgrade Borstcrawltraining op zoek naar meer? Bekijk eens ons Conditie Trainingen: elke week onder begeleiding van een topzwemmer een uitdagende training met dezelfde trainingsgroep.

Privélessen

Voor het snelste resultaat biedt Personal Swimming privélessen aan. Met intensieve en persoonlijke begeleiding werken we aan jouw specifieke verbeterpunten.

Locatie

Onze Borstcrawl Techniek Upgrade Training wordt gegeven in het Sloterparkbad in Amsterdam. Het Sloterparkbad is zeer goed bereikbaar en bovendien kun je er gratis parkeren.

ONZE COACHES STAAN KLAAR OM JOU
BETER TE LEREN ZWEMMEN

Personal Swimming Coaches