Amsterdam City Swim Techniektrainingen

AMSTERDAM CITY SWIM TECHNIEKTRAININGEN

Ben jij in voorbereiding op de Amsterdam City Swim en kun je nog wel wat laatste zwemtips gebruiken? Dan zijn onze Amsterdam City Swim techniektrainingen iets voor jou. In 3 weken tijd proberen we jou zo goed mogelijk voor te bereiden op 2000 meter zwemmen in de Amsterdamse grachten voor ALS.

In samenwerking met de Amsterdam City Swim organiseren we drie trainingen in het 25m buitenbad van het Sloterparkbad. Op woensdag 22 en 29 augustus en 5 september ben je welkom om mee te trainen. Je krijgt tips, verbeterpunten en techniek aanwijzingen.

Elke week gaan we met een ander onderdeel aan de slag.

De eerste training zal gaan over de basistechniek van de schoolslag en borstcrawl. Training twee over borstcrawl en de derde training staat een openwatertraining op het programma.

De training duurt 60 minuten en biedt ruimte voor rond de 18 personen. Tijdens de trainingen maken we gebruik van diverse materialen die je gratis mag gebruiken, zoals bijvoorbeeld een plank, beendrijver en handpaddles.

SCHRIJF JE NU IN

3 AMSTERDAM CITY SWIM TECHNIEKTRAININGEN €49,95

De trainingen worden gegeven in groepsverband van rond de 18 deelnemers in het buitenbad van het Sloterparkbad. Prijs is inclusief toegang tot het zwembad.

“Zwemmen door de mooie grachten van Amsterdam en de Amstel is wel even iets anders dan zwemmen in een zwembad. Maar hoe gaaf is het niet dat we met zwemmen iets kunnen betekenen voor Stichting ALS. Daarom duikt het team van Personal Swimming ook deze weer editie de grachten in om de 2000 meter zwemmen.” Doe jij ook mee?

Voor wie?

Zwemmers die meedoen aan de Amsterdam City Swim en die graag nog wat extra training, tips en voorbereiding willen.

Donatie

Per deelnemer wordt er €5,- van het inschrijfgeld gedoneerd aan stichting ALS Nederland.

Stopwatch

Expertise

Onze trainingen zijn ontwikkeld met de ervaring uit het Olympisch topsport-programma. Lees meer over ons.

Wanneer?

De laatste 3 woensdagen voor de Amsterdam City Swim. Woensdag 22, 29 augustus en woensdag 5 september.

SCHRIJF JE NU IN VOOR DE AMSTERDAM CITY SWIM TECHNIEKTRAININGEN

Is het tijdstip of de datum van jouw voorkeur al volgeboekt? Neem dan contact met ons op, dan zetten we je op de wachtlijst. Het komt regelmatig voor dat je door een late annulering toch nog kunt zwemmen!

Benodigdheden

Passende zwemkleding: een bikini of een beachshort zwemt niet prettig
Zwembril: prettig voor de ogen en onder water meekijken bij uitleg van techniek
Eventueel een wetsuit: het water is tot 22º verwarmd en het beloofd mooi weer te worden
Slippers

Alle benodigdheden zijn verkrijgbaar in onze Personal Swimming webshop.

Volgeboekt?

Is het tijdstip of de datum van jouw voorkeur al volgeboekt? Neem dan contact met ons op, dan zetten we je op de wachtlijst. Het gebeurt regelmatig dat je door een late annulering toch nog kunt komen zwemmen!

Lessen missen

Mocht je onverhoopt lessen missen dan is het helaas niet mogelijk om deze in te halen. Maar na iedere training ontvang je een mailing met daarin een overzicht van de techniekoefeningen van de afgelopen les. Deze oefeningen worden ondersteund met een link naar een videoclip. Op deze manier kun je dus zien welke oefeningen er tijdens de les zijn behandeld.

Daarnaast wordt er ook een conditieprogramma gestuurd om zelfstandig mee aan de slag te gaan. Mocht je dus onverwachts een sessie missen, dan kun je in ieder geval wel zelfstandig aan de techniek werken.

Conditie Training

Na het afronden van de Amsterdam City Swim Techniektrainingen op zoek naar meer? Bekijk eens ons Conditie Trainingen: elke week onder begeleiding van een topzwemmer een uitdagende training.

Privélessen

Voor het snelste resultaat biedt Personal Swimming privélessen aan. Met intensieve en persoonlijke begeleiding werken we aan jouw specifieke verbeterpunten.

Locatie

De Amsterdam City Swim Techniektrainingen worden gegeven in het buitenbad van het  Sloterparkbad in Amsterdam. Het Sloterparkbad is zeer goed bereikbaar en bovendien kun je er gratis parkeren.

ONZE COACHES STAAN KLAAR OM JOU BETER TE LEREN ZWEMMEN

Personal Swimming Coaches