Schoolslagcursus

SCHOOLSLAGCURSUS

De schoolslag is een heerlijke relaxte slag. Bijna iedereen kan wel een paar baantjes schoolslag zwemmen maar de meeste zwemmers hebben het lang geleden en misschien zelfs wel verkeerd aangeleerd. Wil jij graag je schoolslag verbeteren? Dan is de 4-weekse Schoolslagcursus van Personal Swimming echt iets voor jou!

Een aantal elementen zijn van groot belang om de schoolslag goed uit te voeren. Bij verkeerd schoolslag zwemmen ontstaan vaak klachten aan knieën, nek en onderrug. In de 4-weekse Schoolslagcursus behandelen we iedere week een ander stukje van de slag.

In tegenstelling tot de borstcrawl en rugcrawl is de schoolslag een slag waarbij je niet constant voortstuwing. Bij een goede uitvoering profiteer je maximaal van een goede stuwbeweging uit je arm- en beenslag. De glijfase, het relaxte gedeelte van de slag, speelt hierin een cruciale rol en zorgt ervoor dat je na een korte explosieve inspanning ook echt even kunt ontspannen.

De Schoolslagcursus

Tijdens onze 4-weekse schoolslagcursus leer je alles over de juiste techniek van de schoolslag. Je gaat in een kleine groep van maximaal 8 zwemmers aan de slag, voor optimale persoonlijke aandacht. Na afloop van iedere training ontvang je per email de techniekoefeningen waar je zelfstandig mee aan de slag kunt gaan.

SCHRIJF JE NU IN

4-WEEKSE SCHOOLSLAGCURSUS €114,95

INCLUSIEF WEKELIJKSE SCHOOLSLAGCURSUS MAILING

De cursus wordt gegeven in groepsverband van maximaal 8 deelnemers. Prijs is inclusief toegang tot het zwembad en wekelijkse mailing met oefeningen, tips en programma’s.

“Door mijn schoolslag te verbeteren zwem ik veel makkelijker langere afstanden en ben ik een stuk sneller.”

Personal Swimming gebruikers

Voor wie?

Iedereen die beter schoolslag wil zwemmen: van beginnend zwemmer tot triatleet, van open water tot vereniging.

Video Analyse

Tijdens de derde les worden de zwemmers op video opgenomen en worden de beelden gezamenlijk geanalyseerd.

Stopwatch

Expertise

Onze cursussen zijn ontwikkeld met de ervaring uit het Olympisch topsport-programma. Lees meer over ons.

Mailing

Mailing

Elke week ontvang je een Schoolslagcursus Mailing waarmee je zelf aan de slag kunt met de oefeningen en een zwemprogramma.

Schrijf je nu in voor de Schoolslagcursus!

De cursus wordt wekelijks gegeven van 25 november t/m 16 december 2019.

Benodigdheden

  • Passende zwemkleding: een bikini of een beachshort zwemt niet prettig.
  • Zwembril: prettig voor de ogen en je kunt onder water meekijken bij uitleg van techniek

Voor deelnemers aan onze cursussen hebben we een speciale basisset aanbieding. Wie zich inschrijft voor de cursus ontvangt bij een bijbetaling van €37,50 een Speedo Kickboard & Pullbuoy plus gratis Personal Swimming badmuts. Dit setje kun je op de inschrijfpagina bij bestellen en ontvang je tijdens eerste training van jouw Personal Swimming coach.

Alle benodigdheden voor onze cursussen zijn verkrijgbaar in onze Personal Swimming Webshop.

Volgeboekt?

Is het tijdstip of de datum van jouw voorkeur al volgeboekt? Neem dan contact met ons op, dan zetten we je op de wachtlijst. Het gebeurt regelmatig dat je door een late annulering toch nog kunt komen zwemmen!

Lessen missen

Mocht je onverhoopt lessen missen dan is het helaas niet mogelijk om deze in te halen. Maar na iedere training ontvang je een Mailing met daarin een overzicht van de techniekoefeningen van de afgelopen les. Deze oefeningen worden ondersteund met links naar videoclips. Op deze manier kun je dus zien welke oefeningen er tijdens de les zijn behandeld.

Daarnaast wordt er ook een zwemprogramma meegestuurd om zelfstandig mee aan de slag te gaan. Mocht je dus onverwachts een sessie missen, dan kun je in ieder geval wel aan je techniek werken.

Meer cursussen

Naast de Schoolslagcursus bieden we meer cursussen aan: leer de vlinderslag of de fijne kneepjes van de borstcrawl. Of bereid je voor op een triathlon met de Kilometercursus.

Privélessen

Voor het snelste resultaat biedt Personal Swimming privélessen aan. Met intensieve en persoonlijke begeleiding werken we aan jouw specifieke verbeterpunten, op het moment dat het jou uitkomt!

Locatie

Onze Schoolslagcursus wordt gegeven in het Sloterparkbad in Amsterdam. Het zwembad is zeer goed bereikbaar en bovendien kun je er gratis parkeren.

ONZE COACHES STAAN KLAAR OM JOU
BETER TE LEREN ZWEMMEN

Personal Swimming Coaches