Keerpuntcursus

KEERPUNTCURSUS

Er is niks mooier dan aanzwemmen richting de muur, een koprol te maken, af te zetten en verder te gaan met je zwemafstand. Dit keerpunt staat centraal in de keerpuntcursus van Personal Swimming.

Hoewel het keerpunt moeilijk is om uit te voeren, is het wel goed aan te leren. Met de juiste techniek gaat een goed keerpunt bijna vanzelf. De voordelen van het keerpunt zijn er volop. Het is sneller, je blijft beter in je ritme bij langere afstanden en het ziet er ook nog eens heel gaaf uit.

De Keerpuntcursus

In onze 4-weekse keerpuntcursus leer je alles over de juist techniek van het borstcrawl keerpunt. Je gaat in een kleine groep van maximaal 8 zwemmers aan de slag, voor optimale persoonlijke aandacht. Omdat het keerpunt meer is dan alleen een koprol, zullen we ook aandacht besteden aan de techniek van de borstcrawl slag. Na afloop van iedere training ontvang je per email de techniekoefeningen waar je zelfstandig mee aan de slag kunt gaan.

SCHRIJF JE NU IN

4-WEEKSE KEERPUNTCURSUS €114,95

De cursus wordt gegeven in groepsverband van maximaal 8 deelnemers. Prijs is inclusief toegang tot het zwembad en wekelijkse mailing met oefeningen, tips en programma’s.

“Tijdens de eerste les voelt alles gek, maar in de lessen erna valt alles op zijn plek. Ik maak nu met plezier na elke baan een borstcrawl keerpunt!”

Personal Swimming gebruikers

Voor wie?

Iedereen die het borstcrawl keerpunt wil leren: van beginnend zwemmer tot triatleet, van open water tot vereniging.

Basisset

Basispakket

Wil je goed voorbereid beginnen aan je keerpuntcursus? Schaf dan direct bij aanvang het basispakket aan!

Stopwatch

Expertise

Onze cursussen zijn ontwikkeld met de ervaring uit het Olympisch topsport-programma. Lees meer over ons.

Mailing

Keerpunt mailing

Elke week ontvang je een mailing waarmee je zelf aan de slag kunt met de oefeningen uit de keerpuntcursus.

SCHRIJF JE NU IN VOOR EEN KEERPUNTCURSUS

De cursus wordt wekelijks gegeven van 4 t/m 26 september 2018.

Is het tijdstip of de datum van jouw voorkeur al volgeboekt? Neem dan contact met ons op, dan zetten we je op de wachtlijst. Het komt regelmatig voor dat je door een late annulering toch nog kunt zwemmen!

Benodigdheden

Passende zwemkleding: een bikini of een beachshort zwemt niet prettig
Zwembril: prettig voor de ogen en onder water meekijken bij uitleg van techniek
Zwemplank en beendrijver: tijdens onze cursussen heb je een basisset nodig. Deze bestaat uit een zwemplank en beendrijver. Met deze materialen kun je buiten de lessen om ook zelfstandig trainen en werken aan de techniek oefeningen die we tijdens de cursus doen.

Voor deelnemers aan onze cursussen hebben we een speciale basisset aanbieding. Wie zich inschrijft voor de cursus ontvangt bij een bijbetaling van €37,50 een Speedo plank & beendrijver plus gratis Personal Swimming badmuts. Dit setje kun je op de inschrijfpagina bij bestellen en ontvang je tijdens eerste training van jouw Personal Swimming trainer.

Alle benodigdheden voor onze cursussen zijn verkrijgbaar in onze Personal Swimming webshop.

Volgeboekt?

Is het tijdstip of de datum van jouw voorkeur al volgeboekt? Neem dan contact met ons op, dan zetten we je op de wachtlijst. Het gebeurt regelmatig dat je door een late annulering toch nog kunt komen zwemmen!

Lessen missen

Mocht je onverhoopt lessen missen dan is het helaas niet mogelijk om deze in te halen. Maar na iedere training ontvang je een mailing met daarin een overzicht van de techniekoefeningen van de afgelopen les. Deze oefeningen worden ondersteund met een link naar een videoclip. Op deze manier kun je dus zien welke oefeningen er tijdens de les zijn behandeld.

Daarnaast wordt er ook een conditieprogramma gestuurd om zelfstandig mee aan de slag te gaan. Mocht je dus onverwachts een sessie missen, dan kun je in ieder geval wel zelfstandig aan de techniek werken.

Cursusdata seizoen 2018-2019

De Keerpuntcursus van Personal Swimming start het hele seizoen door met nieuwe edities. De startweken van de 4-weekse Keerpuntcursus van seizoen 2018-2019 zijn:

  • Week 36 2018: 5 september
  • Week 2 2019: 9 januari

Staat jouw datum er niet tussen? Kijk dan eens bij onze andere cursussen, zoals de Borstcrawlcursus of de Kilometercursus!

Meer cursussen

Naast de Keerpuntcursus bieden we meer cursussen aan: leer de vlinderslag aan, de fijne kneepjes van de schoolslag of bereid je voor op een triathlon met de kilometercursus.

Privélessen

Voor het snelste resultaat biedt Personal Swimming privélessen aan. Met intensieve en persoonlijke begeleiding werken we aan jouw specifieke verbeterpunten.

Locatie

Onze Keerpuntcursus wordt gegeven in het Sloterparkbad in Amsterdam. Het zwembad is zeer goed bereikbaar en bovendien kun je er gratis parkeren.

ONZE COACHES STAAN KLAAR OM JOU
BETER TE LEREN ZWEMMEN

Personal Swimming Coaches