Borstcrawl Introductielessen

BORSTCRAWL INTRODUCTIELESSEN

Wil je borstcrawl leren maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Of ben je lang geleden voor het laatst in een zwembad geweest en wil je nu weer gaan zwemmen? Voorafgaand aan onze populaire Borstcrawlcursus zijn onze Borstcrawl Introductielessen een mooie opstart.

Leer Borstcrawl van begin af aan!

De Borstcrawl Introductielessen zijn bedoeld voor zwemmers die nog geen 25 meter borstcrawl kunnen zwemmen maar wel graag deelnemen aan onze Borstcrawlcursus van acht weken. De twee lessen worden gegeven in klein groepsverband van maximaal 8 tot 10 zwemmers voor veel persoonlijke aandacht.

Tijdens de lessen behandelen we een aantal basis oefeningen van het zwemmen en de borstcrawl. Daarnaast leggen we de focus op rust en ontspanning, twee basisvaardigheden van de zwemsport. Hoe rustiger je kunt blijven in het water, hoe meer aandacht je hebt voor de nieuwe bewegingen die je gaat maken in het zwembad.

De opstart voor de Borstcrawlcursus

De borstcrawl is een complexe beweging. Tijdens de Borstcrawlcursus wordt je in 8 lessen begeleid naar een mooie zwemslag. Dit is niet alleen een fysieke, maar ook een mentale uitdaging. Met rust in je hoofd kun je veel beter focussen op het aanleren van de borstcrawl. Dit is het uitgangspunt van de Borstcrawl Introductielessen.

De Borstcrawlcursus

Na de twee introductielessen heb je een goed idee van je niveau, waarna je aan de slag kunt met de Borstcrawlcursus. Wil je zeker weten van een plek in de populaire Borstcrawlcursus, boek deze er dan meteen bij! Dan ben je zeker van je plek.

SCHRIJF JE NU IN

BORSTCRAWL INTRODUCTIELESSEN €59,95

De cursus wordt gegeven in groepsverband van maximaal 8 deelnemers. Prijs incl. toegang tot zwembad.

Kun je al 25 meter borstcrawl? Dan kun je meteen meedoen met de 8-weekse Borstcrawlcursus!
Personal Swimming gebruikers

Voor wie?

Beginnende zwemmers die nog geen baan borstcrawl kunnen zwemmen.

Map

Zwembad

Het aparte gedeelte in het zwembad waar we trainen is lekker warm en je kunt er staan.

Stopwatch

Expertise

Onze trainingen en lessen worden gegeven door voormalig topzwemmers.

Basisset

Borstcrawlcursus

De twee lessen zijn een uitstekende voorbereiding op onze Borstcrawlcursus.

“Na twee lessen merkte ik duidelijk verschil. Ik lig een stuk rustiger in het water. Een ideale voorbereiding op de Borstcrawlcursus!”

Schrijf je in voor de Borstcrawl Introductielessen!

De lessen worden gegeven op dinsdag 3 en 10 december.

De lessen worden gegeven op dinsdag 7 en 14 januari 2020.

De lessen worden gegeven op dinsdag 21 en 28 januari 2020.

De lessen worden gegeven op woensdag 5 en 12 februari 2020.

De lessen worden gegeven op maandag 10 en 17 februari 2020.

De lessen worden gegeven op woensdag 19 en 26 februari 2020.

Benodigdheden

Passende zwemkleding: een bikini of een beachshort zwemt niet prettig
Zwembril: prettig voor de ogen en onder water meekijken bij uitleg van techniek
Zwemplank en beendrijver: tijdens de Borstcrawlcursus heb je een basisset nodig. Deze bestaat uit een zwemplank en beendrijver. Met deze materialen kun je buiten de lessen om ook zelfstandig trainen en werken aan de techniek oefeningen die we tijdens de cursus doen. Je kunt deze basisset uiteraard meenemen naar de Introductielessen om alvast te wennen aan het gebruik van je eigen materiaal.

Voor deelnemers aan de Borstcrawlcursus hebben we een speciale basisset aanbieding. Wie zich inschrijft voor de cursus ontvangt bij een bijbetaling van €37,50 een Speedo plank & beendrijver plus gratis Personal Swimming badmuts. Dit setje kun je in de webshop bestellen, waarna je het van jouw Personal Swimming trainer ontvangt tijdens de eerste training.

Alle benodigdheden voor de borstcrawlcursus zijn verkrijgbaar in onze Personal Swimming webshop.

Volgeboekt?

Is het tijdstip of de datum van jouw voorkeur al volgeboekt? Neem dan contact met ons op, dan zetten we je op de wachtlijst. Het gebeurt regelmatig dat je door een late annulering toch nog kunt komen zwemmen!

Lessen missen

Mocht je onverhoopt lessen missen dan is het helaas niet mogelijk om deze in te halen.

Cursusdata seizoen 2018-2019

De Borstcrawl Introductielessen van Personal Swimming starten het hele seizoen door met nieuwe edities. Deze zijn bijna altijd in de weken voorafgaand aan een nieuwe reeks van de Borstcrawlcursus. De eerst volgende start data van de Borstcraw Introductielessen van seizoen 2019 zijn:

  • 13 en 20 oktober
  • 16 en 23 oktober
  • 30 oktober en 6 november
  • 3 en 10 december
  • 11 en 18 december

Staat jouw datum er niet tussen? Kijk dan eens bij onze andere cursussen, zoals de Borstcrawl Techniek Upgrade Training of de Keerpuntcursus!

Locatie

Onze Borstcrawl Introductielessen worden gegeven in het Sloterparkbad in Amsterdam. Het Sloterparkbad is zeer goed bereikbaar en bovendien kun je er gratis parkeren.

ONZE COACHES STAAN KLAAR OM JOU BETER TE LEREN ZWEMMEN

Personal Swimming Coaches