CLINICS

Onze enthousiaste trainers van Personal Swimming en Swimclinics reizen regelmatig binnen- en buitenland door om clinics te geven. Er zijn speciale thema’s voor triatleten, beginnend zwemmers of ervaren wedstrijdzwemmers.

EVENEMENTEN

Hou onze website en social media in de gaten voor het eerst volgende evenement of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Naast de clinics en evenementen die wij samen met Swimclinics organiseren is er natuurlijk ook de mogelijkheid een eigen zwemclinic aan te vragen.

CLINIC OP MAAT

Wil je graag een clinic voor jouw vereniging, vriendengroep, bedrijf of zwembad dan kan dat ook. Elke zwemclinic wordt speciaal op maat gemaakt op basis van de wensen, beschikbare faciliteiten en het aantal deelnemers.

Voor zowel een groep vrienden of collega’s onder elkaar, een clinic is voor elke groep zwemmers samen te stellen. Van een clinic thema: openwaterzwemmen, borstcrawl, schoolslag, rugcrawl, vlinderslag, starten en keren, het leven van een topsporter tot een teambuildingsprogramma in het zwembad de mogelijkheden zijn uitgebreid.

Wil je graag een clinic bij een zwembad bij jou in de buurt, tip ons!

CLINIC VAN EEN TOPZWEMMER
1.5 UUR TRAINING €329

Bovenstaande bedrag is het basis bedrag van een clinic. We bieden echter tal van opties aan. Door de inzet van een extra trainer kunnen we in het water oefeningen voor doen, en bij het afnemen van meerdere clinics geldt uiteraard een korting.

Vraag nu een zwemclinic aan

INHOUD VAN EEN CLINIC

Om een idee te krijgen van wat we in een anderhalf uur durende clinic kunnen doen. Hebben we een korte omschrijving gemaakt van een basis van de meeste clinics die wij geven. Omdat clinics op maat aangevraagd worden is de indeling variabel. Wordt er een clinic aangevraagd waar het met name over het leven van een topsporter gaat en het de bedoeling is om te inspireren dan zal dat voornamelijk op de kant via een presentatie gaan, gaat een clinic over de Borstcrawl slag gaan we juist snel het water in.

Een clinic start met een welkoms woord en het voorstellen van de Trainer of Topzwemmer. Hierna volgt een korte beschrijving van wat we gaan doen tijdens de clinic, dit kan doormiddel van een korte inspirerende presentatie of via video materiaal om bijvoorbeeld bepaalde zwemtechnieken uit te lichten. Vervolgens volgt de warming-up, waarna we enthousiast starten we met de inhoud van de op maat gemaakte clinic. We zijn ruim van tevoren en na afloop aanwezig voor vragen, foto’s en handtekeningen.

MEER INFORMATIE

  • Een normale clinic duurt anderhalf uur. De coaches zijn ruim van tevoren aanwezig.
  • Prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW, exclusief reiskosten à €0.19 per kilometer vanaf Amsterdam.
  • Kosten van een extra trainer zijn €200 inclusief BTW.
  • De clinic wordt gepland in overleg met Personal Swimming en de organiserende partij.
  • Bij een clinic voor zwemverenigingen stemmen we graag voorafgaand aan de clinic de inhoud af met de coaches.

Clinics kunnen worden gehouden in je eigen zwembad. Of bij jouw zwemvereniging of zwembad in de buurt. Het is ook mogelijk een een clinic aan te vragen in het Sloterparkbad in Amsterdam.

VOOR WIE

Zwemverenigingen, bedrijven of zwembaden die hun techniek willen verbeteren onder leiding van een topzwemmer.

ELK ONDERWERP

De inhoud van de clinic wordt volledig in samenwerking met de organiserende partij gemaakt: elk onderwerp is mogelijk!

EXPERTISE

De clinics zijn ontwikkeld en worden gegeven door voormalig internationaal topzwemmers.

LOCATIE

Met je eigen team in je eigen zwembad een clinic volgen is een enorm motiverende kans voor zwemmers.

OF KOM BIJ ONS TRAINEN IN AMSTERDAM!

Naast onze clinics bieden we ook cursussen aan: leer het maken van een snel borstcrawl-keerpunt, de fijne kneepjes van de schoolslag of bereid je voor op een triathlon met de kilometercursus.

KEERPUNTCURSUS

LEER HET BORSTCRAWL KEERPUNT MET DEZE 4 WEEKSE CURSUS

MEER INFORMATIE
KILOMETERCURSUS

LEER IN 12 WEKEN TRAINEN VOOR EEN LANGE AFSTAND

MEER INFORMATIE

SCHRIJF JE IN VOOR DE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Ontvang elke maand het laatste nieuws en krijg techniekoefeningen, zwemtips, video’s en een zelfstandig trainingsprogramma in je mailbox!

SCHRIJF JE IN

BETER LEREN ZWEMMEN MET OLYMPISCHE TOPZWEMMERS

OVER ONS

Kennis en ervaringen uit het topzwemmen worden gebruikt om je uit te leggen wat de beste zwemtechniek is, waar je verbeterpunten liggen en hoe je deze kunt trainen door middel van verschillende techniekoefeningen. Onze expertise is terug te vinden in alle zwemslagen, zowel technisch als conditioneel. Of specifieker, hoe je jezelf kunt voorbereiden op een triatlon of zwemmen in het open water. De coaches van Personal Swimming gaan graag met jou aan de slag in het Sloterparkbad in Amsterdam!

Coaches Personal Swimming
Lees meer over ons