Bedrijfsfit

BEDRIJFSFIT

Personal Swimming Bedrijfsfit biedt totaaloplossingen voor bedrijven en organisaties die de gezondheid van hun medewerkers hoog op de agenda hebben staan. Sportieve werknemers zijn gemotiveerder, productiever en presteren beter, en wij helpen graag mee aan jouw gezonde organisatie.

Trainingen

De zwemsport is uitermate geschikt om in teamverband uit te voeren. Door het trainen van het gehele lichaam is het daarnaast een van de meest gezonde sporten die je kunt doen. Door borstcrawl zwemmen op een juiste manier aan te leren beperk je het risico van blessures tot een minimum.

Doelen Stellen

Als organisatie heb je doelen gesteld en een strategie uitgewerkt om deze doelstellingen te behalen. Schrijf jezelf als team in voor bijvoorbeeld een open water wedstrijd, een triatlon of een zwemtocht voor een goed doel. Wij begeleiden jouw team richting de overwinning!

Fysiotherapie

Naast onze topcoaches hebben wij ook de fysiotherapeut van de Nederlandse Olympische Zwemploeg in ons team. Jan Herber weet alles van arbeid specifieke klachten in combinatie met zwemmen.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

BEDRIJFSFITNESS OP MAAT

Privéles, Small Group Training tot 10 personen, Cursussen tot 16 personen en Clinics tot 30, neem contact op voor een offerte op maat.

Programma

Borstcrawlcursus

Volg onze borstcrawlcursus met een groep 16 personen en merk hoe leuk het is om iets nieuws te leren en jezelf uit te dagen.

Small Group Training

Zwem met een groep tot 10 collega’s en oefen de borstcrawl, andere zwemslagen, het keerpunt of verbeter je conditie.

Clinics

Een clinic van onze topcoaches geeft energie en is een geweldige ervaring voor je medewerkers, eenmalig of structureel!

Presentaties

Laat je inspireren door de verhalen van onze topcoaches en zwemmers, die op de hoogste podia actief waren.

Amsterdam City Swim

Personal Swimming is nauw betrokken bij de Amsterdam City Swim, een prachtige zwemtocht door de grachten van Amsterdam. Meer dan 3000 deelnemers zwemmen elk jaar twee kilometer om geld in te zamelen voor de ziekte ALS. Schrijf je organisatie in, laat je coachen door ons en zwem straks borstcrawl door de Keizersgracht!

Presentaties

Onze coaches stonden op de hoogste podia van de mooiste wedstrijden. Via diepe dalen en grote hoogten kwamen zij tot onder andere goud op de Europese Kampioenschappen, finaleplekken op de Olympische Spelen en medailles op de Wereldkampioenschappen. Omgaan met druk, verwachtingen en het stellen van doelen zit in ons DNA. Laat je team motiveren en inspireren door onze topzwemmers.

“Tijdens een clinic worden kennis en ervaring uit het topzwemmen gebruikt om een fantastische training te geven.”

Locatie

Clinics worden standaard gegeven in een zwembad bij jou in de buurt of van jouw zwemvereniging. Uiteraard kunnen we ook terecht in het Sloterparkbad in Amsterdam en zwembad de Lieberg in Hilversum. Het Sloterparkbad is zeer goed bereikbaar en bovendien kun je er gratis parkeren.

ONZE COACHES STAAN KLAAR OM JOU
BETER TE LEREN ZWEMMEN

Personal Swimming Coaches