CLINICS EN MEER

Onze enthousiaste trainers van Personal Swimming en Swimclinics reizen regelmatig binnen- en buitenland door om clinics te geven. Er zijn speciale thema’s voor triatleten, beginnend zwemmers of ervaren wedstrijdzwemmers. Het is ook mogelijk een clinic op maat aan te vragen voor jouw vereniging, bedrijf, vriendengroep of zwembad. Daarnaast organiseren we een aantal keer per jaar speciale zwem events zoals de Sloterplas Swim, de Swimclinics Experience, Landtraining sessies en de Oliebollen Training. Bekijk hieronder ons Clinics en Meer aanbod.

OVERZICHT TRAININGSAANBOD

PERSONAL TRAINING

CURSUSSEN

GROUP TRAINING

SCHRIJF JE IN VOOR DE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Ontvang elke maand het laatste nieuws en krijg techniekoefeningen, zwemtips, video’s en een zelfstandig trainingsprogramma in je mailbox!

SCHRIJF JE IN

BETER LEREN ZWEMMEN MET OLYMPISCHE TOPZWEMMERS

OVER ONS

Kennis en ervaringen uit het topzwemmen worden gebruikt om je uit te leggen wat de beste zwemtechniek is, waar je verbeterpunten liggen en hoe je deze kunt trainen door middel van verschillende techniekoefeningen. Onze expertise is terug te vinden in alle zwemslagen, zowel technisch als conditioneel. Of specifieker, hoe je jezelf kunt voorbereiden op een triatlon of zwemmen in het open water. De coaches van Personal Swimming gaan graag met jou aan de slag in het Sloterparkbad in Amsterdam!

Coaches Personal Swimming
Lees meer over ons