TRAININGSAANBOD

Van Personal Training tot onder water naar je techniek kijken, van trainen in de Conditiegroep tot het oefenen van keerpunten: bij Personal Swimming behandelen we alle aspecten van de zwemsport.

Cursus data

Personal Training aanbod

Personal Training

Personal Training is voor iedereen die individuele begeleiding en dus snel resultaat wil. De intensieve één-op-één begeleiding zorgt niet alleen voor een effectieve training, maar geeft je ook de vrijheid om aan jouw specifieke aandachtspunten te werken.

Small Group Training

Wil je met een eigen groepje trainen, of zijn jullie bijvoorbeeld met een groep vrienden of collega’s in voorbereiding op een triathlon of open water zwemwedstrijd? Dan is dit echt iets voor jullie!

Video analyse

Jezelf onder water zien zwemmen samen met één van onze Personal Trainers jouw specifieke verbeterpunten aanstippen. Ontvang na afloop de video’s en techniekoefeningen om mee aan de slag te gaan!

Cursus aanbod

Borstcrawlcursus

Tijdens de borstcrawlcursus leer je in slechts 8 weken alles over de techniek van de borstcrawl. Elke week volg je een les van 60 minuten waarin alle facetten van de borstcrawl worden uitgelegd en gedemonstreerd.

Borstcrawl Techniek Upgrade

Zwem je al een tijd borstcrawl en ben je toe aan verbetering van je techniek? Of wordt het tijd om de techniek van de slag nog eens goed aan te pakken? Dan zijn deze borstcrawl techniek upgrade trainingen iets voor jou!

Keerpuntcursus

Als je eenmaal de borstcrawl onder de knie hebt, is de volgende stap uiteraard het keerpunt. In deze vierweekse cursus leer je de basis van het borstcrawl keerpunt en oefen je deze vaardigheid in een kleine groep.

Conditie Training

Conditie Training

Ben jij iemand die graag zwemt of wilt werken aan zowel techniek als conditie? Of ben je in voorbereiding op een zwemafstand of triatlon? Dan zijn de trainingen van de conditiegroep iets voor jou.

Lange Afstand Conditie Training

Wil je jezelf graag uitdagen en wil je beter worden in het zwemmen van langere afstanden? Doe dan mee met onze speciale zelfstandige conditietraining gericht op lange afstanden.