SMALL GROUP TRAINING

Personal Swimming biedt de mogelijkheid om met een eigen groep aan de slag te gaan. Samen met één van onze trainers kan er worden gewerkt aan de techniek of de conditie. Zijn jullie bijvoorbeeld met een groep vrienden of collega’s in voorbereiding op een triathlon of openwater zwemwedstrijd? Dan is dit echt iets voor jullie!

Maar het hoeft niet alleen over de techniek van de borstcrawl te gaan. Je kunt ook aan de slag met het aanleren van vlinderslag, schoolslag of rugcrawl. Daarnaast kun je zwemtrainingen gebruiken als een total-body workout of kan er worden gewerkt aan het borstcrawl keerpunt. In overleg plannen we een reeks lessen in die aansluiten bij jullie wensen.

TARIEVEN

De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en de hoeveelheid lessen. In onderstaande tabel zijn de kosten per persoon terug te vinden. De kosten zijn inclusief toegang tot het zwembad. Er wordt in een apart gedeelte van het zwembad getraind. Hierdoor kan er in alle rust en ruimte worden gewerkt aan je techniek of conditie.

Na iedere sessie ontvangen de deelnemers een overzicht met de techniekoefeningen en een conditieprogramma. Zo kan er ook na de sessie zelfstandig verder worden gewerkt.

Small Group Trainingen worden op dit moment alleen in het Sloterparkbad in Amsterdam aangeboden. Trainingsdagen en tijdstippen gaan in overleg met de trainer.

EENMALIG

Het is ook mogelijk om eenmalig een techniek- of conditiesessie in te plannen. Bijvoorbeeld als cadeau aan iemand of om te werken aan een moeilijk onderdeel van de techniek; de hoge elleboog, de ademhaling of het keerpunt. Het advies is dan om een clinic te boeken van 1,5 uur. Op deze manier haal je het meest uit een sessie. Kijk voor meer informatie op onze clinic pagina. Een clinic van 1,5 uur is al mogelijk vanaf €250,-

VRAAG HIER JE SMALL GROUP TRAINING AAN

Aanvraag Small group training

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LOCATIE
Sloterparkbad

President Allendelaan 3
1064 GW Amsterdam