SMALL GROUP TRAINING

Ga aan de slag met een eigen trainingsgroep! Werk samen met één van onze Personal Swimming trainers aan jullie techniek of de conditie. Ben je bijvoorbeeld met een groep vrienden of collega’s in voorbereiding op een triathlon of openwater zwemwedstrijd? Dan is dit echt iets voor jullie.

Maar het hoeft niet alleen over de techniek van de borstcrawl te gaan. Je kunt ook aan de slag met het aanleren van vlinderslag, schoolslag of rugcrawl. Daarnaast kun je zwemtrainingen gebruiken als een total-body workout of kan er worden gewerkt aan het borstcrawl keerpunt. In overleg plannen we een reeks lessen in die aansluiten bij jullie wensen.

AFGESTEMD OP JULLIE WENSEN EN NIVEAU

Na een aantal banen zwemmen hebben wij een goede indicatie van jullie huidige zwemniveau. Aan de hand van deze indicatie en de persoonlijke input selecteert de trainer welke techniekoefeningen het beste bij de groep passen. Zo is het soms goed om eerst de schoolslag kort te verbeteren, om de borstcrawl aan te leren. Of we zien dat bij meer ervaren zwemmers bijvoorbeeld een verbetering van de rotatie het goed effect heeft op de verbetering van de efficiëntie.

VERSCHILLENDE NIVEAU’S

Wil je graag met jouw groepje aan de slag maar zijn er verschillende zwemniveau’s? Onze Personal Swimming Trainers kunnen prima de les aanpassen naar ieder niveau. Het leuke is veel techniek oefeningen zijn vaak voor iedere zwemmer van elk niveau doelgericht.

ONZE EXPERTISE

Wij kijken verder dan de veel bekende verbeterpunten uit zwemtechniek zoals de insteek positie, hoofddraai beweging of het slagritme. Onze ervaring is dat voor de verbetering van bijvoorbeeld de insteek positie er eerst moet worden gewerkt aan de rotatie of soms zelf de beenslag. Techniek verbeterpunten staan vaak met elkaar in verbinding. Onze kracht is dat wij die verbindingen goed weten te leggen. Kennis en ervaringen uit het topzwemmen worden gebruikt om je uit te leggen wat de beste zwemtechniek is, waar je verbeterpunten liggen en hoe je deze kan trainen door middel van techniekoefeningen.

VIDEOANALYSE

Tijdens de Small Group lessen maken we veelvuldig gebruik van techniekanalyses door middel van video opnames. Door de slag boven en/of onderwater op te nemen en deze direct samen te analyseren krijg je een heel goed beeld van jouw techniek. Omdat we bij zwemmen veel van wat we doen niet zien, is visuele feedback heel waardevol. Ook is het een goed middel om de progressie te laten zien door de lessen heen.

PRIVÉLESSEN

Ben je geïnteresseerd in privéles of les met twee personen? Lees hier meer over Personal Training.

LOCATIE

Small Group Trainingen worden op dit moment alleen in het Sloterparkbad in Amsterdam aangeboden. Trainingsdagen en tijdstippen gaan in overleg met de trainer.

EENMALIG

Het is ook mogelijk om eenmalig met een groep aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld als bedrijfsuitje.Het advies is dan om een clinic te boeken van 1,5 uur. Op deze manier haal je het meest uit een sessie. Kijk voor meer informatie op onze clinic pagina. Een clinic van 1,5 uur is al mogelijk vanaf €250,-

GEEN EIGEN GROEP?

Heb je geen eigen groep om mee aan de slag te gaan? Maar wil je wel met een klein groepje van maximaal 8 personen werken aan je conditie en techniek, waarbij veel individuele aandacht en tips gegeven worden? Dan zijn ons open Small group trainingen iets voor jou. Personal Swimming organiseert regelmatig open Small Group Trainingen met verschillende thema’s waar je je voor kunt inschrijven. Bekijk hier de eerst volgende serie open Small Group trainingen.

INPLANNEN VAN DE TRAININGEN

Nadat iedereen van de groep een Small Group Trainingspakket heeft gekocht, kan de hoofdboeker via onze online agenda zelf de trainingen inplannen.

Sloterparkbad
• Het is mogelijk om de trainingen doordeweeks in te plannen overdag van 07.00 t/m 13.00 uur
• Maandagavond vanaf 19.30 t/m 22.30 uur
• Dinsdagavond vanaf 21.15 t/m 22.15 uur
• Woensdagavond vanaf 19.15 t/m 22.15 uur
• Zaterdagochtend 07.00 tot 08.00 of  09.00 -10.00 uur

KNVB Bad Hilversum
• Dinsdagochtend 07.00 tot 08.00 uur

GOED OM TE WETEN

• De trainingen kunnen tot 24 uur van tevoren worden ingeboekt. Willen jullie morgen zwemmen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, dan kijken we wat we voor jullie kunnen doen.
• De training kan tot 48 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd.

TARIEVEN

De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en de hoeveelheid lessen. In onderstaande tabel zijn de kosten per persoon terug te vinden.

De kosten zijn inclusief toegang tot het zwembad. Er wordt in een apart gedeelte van het zwembad getraind. Hierdoor kan er in alle rust en ruimte worden gewerkt aan jullie techniek of conditie.

Personal Training Personal Swimming

VRAGEN? 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

VERBETER JE ZWEMTECHNIEK ONDER BEGELEIDING VAN VOORMALIG OLYMPISCH TOPZWEMMERS