PRIVÉLES

Of je nu een beginner of een ervaren zwemmer bent, voor het snelste resultaat biedt Personal Swimming privélessen aan. De intensieve één op één begeleiding zorgt niet alleen voor een effectieve training, maar geeft je ook de vrijheid om aan jouw eigen specifieke aandachtspunten te werken.

Met één van onze personal trainers ga je in je eigen tempo aan de slag. De lessen worden gegeven in een apart gedeelte of eigen privé baan van het zwembad. Op die manier heb je alle rust en ruimte om te werken aan de techniek. De privélessen van Personal Swimming zijn heel geschikt om verschillende slagen aan te leren. Dus kun je bijvoorbeeld nog helemaal geen borstcrawl zwemmen, dan is ons advies om met een privéles te starten.

Ook voor de wat meer ervaren zwemmer bieden de privélessen alle gelegenheid om een specifiek element van de techniek aan te pakken. Wil je bijvoorbeeld werken aan een betere stuwing, de inzet van de catch verbeteren, zoek je de juiste begeleiding in voorbereiding op een triathlon of wil je sneller gaan zwemmen? Onze Personal Trainers werken graag aan jouw progressie.

AFGESTEMD OP JOUW WENSEN EN NIVEAU

Na een aantal banen zwemmen hebben wij een goede indicatie van jouw huidige zwemniveau. Aan de hand van deze indicatie en jouw persoonlijke input selecteert de trainer welke techniekoefeningen het beste bij jou passen. Zo is het soms goed om eerst de schoolslag kort te verbeteren, om de borstcrawl aan te leren. Of we zien dat bij meer ervaren zwemmers bijvoorbeeld een verbetering van de rotatie het goed effect heeft op de verbetering van de efficiëntie.

VOOR WIE?

Personal training oftewel privéles is bestemd voor iedereen die individuele begeleiding en dus snel resultaat wil. Ook voor zwemmers die al bij een zwemvereniging trainen en extra aan hun techniek willen werken. De trainingen bieden plaats voor maximaal 2 personen en gaan in pakketten van 1, 3, 6 of 10 trainingen. Trainingsdagen en tijdstippen gaan in overleg met de trainer.

Ben je jonger dan 18 jaar en wil je graag een privé les volgen? Laat in dat geval je ouders contact met ons opnemen.

ONZE EXPERTISE

Wij kijken verder dan de veel bekende verbeterpunten uit zwemtechniek zoals de insteek positie, hoofddraai beweging of het slagritme. Onze ervaring is dat voor de verbetering van bijvoorbeeld de insteek positie er eerst moet worden gewerkt aan de rotatie of soms zelf de beenslag. Techniek verbeterpunten staan vaak met elkaar in verbinding. Onze kracht is dat wij die verbindingen goed weten te leggen. Kennis en ervaringen uit het topzwemmen worden gebruikt om je uit te leggen wat de beste zwemtechniek is, waar je verbeterpunten liggen en hoe je deze kan trainen door middel van techniekoefeningen.

VIDEOANALYSE

Tijdens de privélessen maken we veelvuldig gebruik van techniekanalyses door middel van video opnames. Door de slag boven en/of onderwater op te nemen en deze direct samen te analyseren krijg je een heel goed beeld van jouw techniek. Omdat we bij zwemmen veel van wat we doen niet zien, is visuele feedback heel waardevol. Ook is het een goed middel om de progressie te laten zien door de lessen heen.

TRAINEN MET EEN EIGEN GROEP

Wil je met een groep vrienden of collega’s met één van onze trainers aan de slag gaan dan kan dat ook. Lees hier meer over Small Group Training.

LOCATIE

Op dit moment geven wij voornamelijk Personal Training in het Sloterparkbad in Amsterdam. Het Sloterparkbad is zeer goed bereikbaar en bovendien kun je er gratis parkeren. Ook zijn er mogelijkheden in het KNVB-bad in Zeist en zwembad de Lieberg in Hilversum. Interesse? Neem via het formulier contact met ons op.

INPLANNEN VAN DE LESSEN

Nadat je een Personal Trainingspakket hebt gekocht, kun je via onze online agenda zelf de trainingen inboeken.

Sloterparkbad
• Het is mogelijk om de trainingen doordeweeks in te plannen overdag van 07.00 t/m 13.00 uur
• Maandagavond vanaf 19.30 t/m 22.30 uur
• Dinsdagavond vanaf 21.15 t/m 22.15 uur
• Woensdagavond vanaf 19.15 t/m 22.15 uur
• Zaterdagochtend 07.00 tot 08.00 of  09.00 -10.00 uur

KNVB Bad Hilversum
• Dinsdagochtend 07.00 tot 08.00 uur

GOED OM TE WETEN

• Je kunt een les tot 24 uur van tevoren inboeken. Wil je morgen zwemmen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, dan kijken we wat we voor je kunnen doen.
• Je kunt je les tot 48 uur van tevoren kosteloos annuleren.

TARIEVEN

In onderstaande tabel zijn de kosten van de Personal Training pakketten terug te vinden.

Deze tarieven gelden voor 1 tot maximaal 2 personen (incl. toegang tot het zwembad). Het is dus mogelijk om met twee personen deel te nemen aan de privé lessen en de kosten te delen.

Personal Training Personal Swimming
Video analyse Personal Swimming

Bestel altijd een lespakket voordat je lessen inplant in de agenda.

VRAGEN?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

VERBETER JE ZWEMTECHNIEK ONDER BEGELEIDING VAN VOORMALIG OLYMPISCH TOPZWEMMERS