Over

OVER

Al onze enthousiaste coaches hebben op hoog internationaal niveau gezwommen en gebruiken hun kennis en ervaring om jou beter te leren zwemmen.

Technieken en methodes uit het topzwemmen worden bij Personal Swimming gebruikt om je uit te leggen wat de ideale zwemtechniek is, waar je verbeterpunten liggen en hoe je deze kunt trainen door middel van techniekoefeningen.

Het is mogelijk om de borstcrawl, de schoolslag, rugcrawl, het starten, het keerpunt of zelfs vlinderslag aan te leren of te verbeteren. Daarnaast bieden we verschillende trainingsvormen aan om je conditie te verbeteren of om lange afstanden te zwemmen.

Wij geven onze trainingen voornamelijk in het Sloterparkbad in Amsterdam. Het Sloterparkbad is zeer goed bereikbaar en bovendien kun je er gratis parkeren. Daarnaast geven we training in zwembad De Lieberg in Hilversum (Borstcrawlcursus en Conditie Training) en het KNVB bad in Zeist (Personal Training). We zien je graag in het zwembad!

“Personal Swimming is ontstaan vanuit liefde voor de zwemsport. Wij geloven dat iedereen beter kan leren zwemmen, en daar dragen we graag aan bij!”

BAS VAN VELTHOVEN
0
+
Zwemmers per week
0
Coaches
Stopwatch
0
Trainingsvormen
Map
0
Locaties

Personal Swimming biedt verschillende trainingprogramma’s aan voor iedereen die de zwemtechniek beter onder de knie wilt krijgen.

Cursussen

Zo hebben we diverse cursussen zoals de borstcrawlcursus voor beginners en gevorderden, de schoolslagcursus, een keerpuntcursus en een kilometercursus voor de beginnende lange afstand zwemmer.

Group Training

Onze inspannende en afwisselende Conditie– en Lange Afstand Conditie Trainingen zijn een wekelijkse uitdaging voor de meer dan 200 zwemmers van die groepen!

Personal Training

Voor het snel resultaat biedt Personal Swimming Privélessen aan. De intensieve één-op-één begeleiding zorgt niet alleen voor een effectieve training, maar geeft je ook de vrijheid om aan jouw eigen specifieke aandachtspunten te werken. Wil je aan de slag met een eigen groepje? Dan zijn onze Small Group Trainingen iets voor jullie.

Evenementen

Naast onze reguliere trainingen organiseren we ook verschillende events. Zo geven we regelmatig clinics bij zwemverenigingen in Nederland, organiseerden we de Personal Speedo Cup en trainingen in het open water.

ONZE COACHES STAAN KLAAR OM JOU
BETER TE LEREN ZWEMMEN

Personal Swimming Coaches