Over

OVER

Onze enthousiaste trainers van Personal Swimming en Swimclinics reizen regelmatig binnen- en buitenland door om clinics te geven. Er zijn speciale thema’s voor triatleten, beginnend zwemmers of ervaren wedstrijdzwemmers.

Technieken en methodes uit het topzwemmen worden bij Personal Swimming gebruikt om je uit te leggen hoe de borstcrawl gezwommen moet worden, waar je verbeterpunten liggen en hoe je deze kan trainen door middel van oefeningen. Daarnaast bieden we conditie trainingen aan om de borstcrawl langer vol te houden.

“Personal Swimming is ontstaan vanuit liefde voor de zwemsport. Wij geloven dat iedereen beter kan leren zwemmen, en daar dragen we graag aan bij!”

BAS VAN VELTHOVEN
0
+
Zwemmers per week
0
Coaches
Stopwatch
0
Trainingsvormen
Map
0
Locaties

Trainingsvormen

Personal Swimming biedt verschillende trainingprogramma’s aan voor iedereen die de zwemtechniek beter onder de knie wilt krijgen. Zo hebben we de borstcrawlcursus voor beginners en gevorderden, een keerpuntcursus en een kilometercursus voor de aspirant triatleet.

Onze inspannende en afwisselende Conditie– en Lange Afstand Conditie Trainingen zijn een wekelijkse uitdaging voor de meer dan 200 zwemmers van die groepen!

Evenementen

Naast onze reguliere trainingen organiseren we ook verschillende events. Zo geven we regelmatig clinics bij zwemverenigingen in Nederland, organiseerden we de Personal Speedo Cup en trainingen in het open water.

ONZE COACHES STAAN KLAAR OM JOU
BETER TE LEREN ZWEMMEN

Personal Swimming Coaches