Club Mailing

CLUB MAILING

Met de Personal Swimming Club Mailing krijg jij een wekelijkse dosis inspiratie direct in je inbox. Elke mailing staat vol met techniekoefeningen, tips en focuspunten. Daarnaast kun je aan de slag met een zelfstandig trainingsschema.

MOTIVEREN EN INSPIREREN

Onze Club Mailing is voor zwemmers die wekelijks trainen of willen gaan trainen, en die daarbij wel wat motivatie en inspiratie kunnen gebruiken. Lig jij elke week in het water en kun je wel wat extra uitdaging gebruiken? Dan is onze Club Mailing echt iets voor jou.

INHOUD

Elk trainingsschema van jouw Club Mailing is uniek, en daarmee een wekelijkse inspiratie. Het programma is op twee niveaus te zwemmen en duurt ongeveer een uur. De basis van het programma is de hoofdset, waarin altijd verschillende opdrachten worden uitgevoerd. Zo zul je de ene week een lange duurset zwemmen en de andere week weer sprinten. Ook staan er regelmatig andere slagen dan borstcrawl in de spotlight.

Met de Club Mailing worden altijd techniek video’s en oefeningen meegestuurd. Bekijk deze video’s voordat je naar het zwembad gaat, zodat je weet wat er van je verwacht wordt en hoe je het programma en de oefeningen uitvoert. Onderaan deze pagina vind je voorbeelden van zulke techniekoefeningen.

VOOR WIE?

De Club Mailing is gemaakt voor zwemmers die minimaal honderd meter borstcrawl achter elkaar kunnen zwemmen. Lukt de borstcrawl je nog niet helemaal? Kijk dan eens bij onze Training Packs of doe mee met een van onze Cursussen!

SCHRIJF JE NU IN!

CLUB MAILING VANAF €2,50 PER MAAND

Je ontvangt wekelijks een mailing met oefeningen, tips en een conditie programma.

Let op: ben je geabonneerd op de Personal Swimming Conditie Mailing? Dan is het niet nodig om je aan te melden voor de Club Mailing, deze zijn vergelijkbaar.

TIPS

Handige en praktische tips om jou beter te leren zwemmen.

Stopwatch

FOCUSPUNTEN

Focus- en verbeterpunten die je direct in het water kunt toepassen.

TECHNIEKOEFENINGEN

Uitdagende oefeningen, helder uitgelegd op video.

Programma

TRAININGSCHEMA’S

Motiverende en inspirerende trainingen voor elk niveau.

TWEE NIVEAU’S

Onze trainingen kun je op 2 verschillende niveau’s zwemmen. Het eerste niveau is voor de beginnend borstcrawlzwemmer die zijn techniek en conditie wilt uitdagen. Niveau 2 gaat een stap verder in lengte en intensiteit. Beide niveau’s worden meegestuurd met elke mailing.

VOORBEELDEN

Elke week wordt er een programma geschreven met specifieke focuspunten en tips. Met deze mailing krijg je input voor een week zwemmen. Een voorbeeld van één van onze mailings kun je hieronder bekijken, inclusief een training die je meteen kunt volgen!

“Elke week schrijven we een nieuwe mailing en trainingsschema voor onze zwemmers. Nieuwe oefeningen zorgen voor een uitdaging, zodat je zwemmen vooruit gaat!”

– Nick Driebergen

TECHNIEKOEFENINGEN

ONZE COACHES STAAN KLAAR OM JOU BETER TE LEREN ZWEMMEN

Personal Swimming Coaches