Landtraining

LANDTRAINING

Landtraining wordt door professionele zwemmers dagelijks uitgevoerd als toevoeging op de zwemtraining. Een training staat in het teken van het verbeteren van lenigheid, flexibiliteit of stabiliteit.

Tijdens de landtrainingen gaan we aan de slag met verschillende onderwerpen, allen met als doel beter te gaan zwemmen. Je leert verschillende oefeningen, die je in de weken daarna heel goed zelfstandig kunt uitvoeren. De oefeningen zijn ook zeer goed als warming-up voor een zwemtraining.

Wanneer?

De landtrainingen worden regelmatig gehouden. Blijf deze pagina of onze social media kanalen in de gaten houden wanneer de volgende editie begint!

OVER JAN HERBER

Sinds jaar en dag is Jan Herber fysiotherapeut van de Nederlandse zwemploeg. Hij zat in het begeleidingsteam van de Olympische Spelen in Atlanta, Sydney 2000, Peking en Rio de Janeiro. Hij werkt(e) met toppers als Pieter van den Hoogenband, Ranomi Kromowidjojo en Marleen Veldhuis. Ook alle zwemcoaches van Personal Swimming lagen bij Jan op de tafel.

Neem contact op om een afspraak te maken, of vraag om meer informatie bij één van je Personal Swimming coaches.

Programma

Alles volgens plan

De oefeningen zijn de basis voor een perfecte warming-up voor je training of wedstrijd.

Voor wie?

Zwemmers die op zoek zijn naar meer lenigheid, flexibiliteit en stabiliteit.

Expertise

Jan Herber begeleidt de beste Nederlandse zwemmers en nu kun ook jij gebruik maken van zijn kennis en expertise.

Map

Locatie

De landtrainingen van Jan Herber worden gehouden in het Sloterparkbad in Amsterdam.

“Ontwikkel je rompstabiliteit, flexibiliteit en mobiliteit met de verschillende oefeningen van de landtraining.”

Fysiotherapie

Naast de landtraining verzorgt Jan Herber ook de fysiotherapie bij Personal Swimming. Zwemgerelateerde klachten zijn de specialiteit van Jan.

Privélessen

Voor intensieve begeleiding biedt Personal Swimming privélessen aan. Met intensieve en persoonlijke begeleiding werken we aan jouw specifieke verbeterpunten.

Locatie

Jan verzorgt de landtrainingen in het Sloterparkbad in Amsterdam. Het Sloterparkbad is zeer goed bereikbaar en bovendien kun je er gratis parkeren.

ONZE COACHES STAAN KLAAR OM JOU
BETER TE LEREN ZWEMMEN

Personal Swimming Coaches