Conditie Training

CONDITIE TRAINING

Ben jij iemand die graag zwemt of wilt werken aan zowel techniek als conditie? Of ben je in voorbereiding op een zwemafstand of triatlon? Dan zijn de trainingen van de conditiegroep iets voor jou!

Elke week wordt er een verrassende en uitdagende zwemtraining gegeven, die gericht is op het verbeteren van techniek én conditie. Diverse technieksets, interval- en duurtrainingen, maar ook sprintsets en krachtoefeningen maken jou elke week een betere zwemmer.

Er wordt niet alleen borstcrawl gezwommen. Per cyclus zijn er ook technieksets voor de schoolslag, rugslag, vlinderslag en het keerpunt. Het beheersen van verschillende technieken maakt jou een completere zwemmer en het heeft een gunstig effect op de borstcrawlslag.

Wat kun je verwachten

Een programma van de conditietraining bestaat uit een warming-up, een techniekblok, een conditieset en een cooling-down. Tijdens het techniekblok ga je gezamenlijk met de trainer werken aan een specifiek onderdeel van de techniek. Dit is bijvoorbeeld de doorhaal, de inzet van de hoge elleboog, de overhaal, de uitduw, het zwemritme of de rotatie. Iedere week is er weer een nieuw onderwerp.

De training duurt 60 minuten en biedt ruimte voor rond de 26 personen. Tijdens de trainingen maken we gebruik van diverse materialen die je gratis mag gebruiken, zoals kleine flippers, snorkels en handpaddles.

SCHRIJF JE NU IN

WERK AAN JE CONDITIE EN TECHNIEK VANAF €36,95 PER MAAND

De trainingen worden gegeven in groepsverband van rond de 26 deelnemers.

CONDITIE TRAINING SUMMER WEEKS

Wil je deze zomer graag doortrainen? Doe dan mee met onze Conditie Training Summer Weeks.

Is het tijdstip van jouw voorkeur al volgeboekt? Neem dan contact met ons op, dan zetten we je op de wachtlijst. Of wil je graag direct instromen stuur ons dan een bericht.

Lessen missen Amsterdam

Met de Conditie Training in Amsterdam kun je gebruik maken van onze agenda. Als je bijvoorbeeld al weet dat je komende week niet kunt trainen, of over twee maanden op vakantie gaat kun je de data van de gemiste lessen wijzigen in je account.

Tussentijds instromen

Het is altijd mogelijk om tussentijds in te stromen mochten er nog plekken vrij zijn in de conditiegroepen. Neem contact op met ons voor meer informatie.

Betaling

Dit seizoen heb je twee mogelijkheden om je Conditie Training abonnement te betalen: zowel eenmalig als maandelijks gespreid.

Conditie Pakket Goud kun je zowel eenmalig als maandelijks betalen. Het abonnement loopt 12 maanden en wordt niet automatisch verlengd.

Conditie Pakket Zilver kun je ook eenmalig en maandelijks betalen. Dit abonnement loopt 8 maanden en wordt niet automatisch verlengd.

Conditie Pakket Brons kun je alleen eenmalig betalen.

Benodigdheden

Passende zwemkleding: een bikini of een beachshort zwemt niet prettig
Zwembril: prettig voor de ogen en onder water meekijken bij uitleg van techniek
Zwemplank en beendrijver: tijdens de Conditie Training heb je een basisset nodig. Deze bestaat uit een zwemplank en beendrijver.

Alle benodigdheden voor de Conditie Training zijn verkrijgbaar in onze Personal Swimming webshop.

Vereisten

Zwemmers die willen deelnemen aan onze Conditie Trainingen moeten minimaal 100-200 meter borstcrawl aan één stuk kunnen zwemmen. Kun je dit nog (net) niet? Kijk dan eens bij ons cursusaanbod. De Borstcrawlcursus of de Borstcrawl Techniek Upgrade Training zou misschien wat voor jou kunnen zijn!

Personal Swimming gebruikers

Voor wie?

Iedereen die zijn conditie in het zwembad wil verbeteren in een gedreven groep met enthousiaste coaches.

Inhalen

Vakantie, ziekte of iets anders? Geen probleem: je kunt tot 5 trainingen inhalen of verplaatsen!

Stopwatch

Expertise

De Conditie Trainingen worden geschreven en gegeven door voormalig internationaal topzwemmers.

Mailing

Club Mailing

Wekelijkse optionele Club Mailing waarmee je zelf aan de slag kunt met de oefeningen en een zwemprogramma.

PAKKET BRONS
16 TRAININGEN VOOR €179,95

Optionele wekelijkse Club Mailing
Train van 2 september t/m 21 december 2019

Informatie

Met dit pakket kun je 16 keer trainen tijdens Periode 1 (2 september t/m 21 december 2019).

PAKKET ZILVER
30 TRAININGEN VOOR €318

Optionele wekelijkse Club Mailing
Train van 2 september 2019 t/m 11 april 2020

Informatie

Met dit pakket kun je 30 keer trainen tijdens Periode 1 en 2 (2 september 2019 t/m 11 april 2020).

PAKKET GOUD
42 TRAININGEN VOOR €435

Gratis wekelijkse Club Mailing
Train van 2 september 2019 t/m 4 juli 2020

Informatie

Met dit pakket kun je 42 keer trainen tijdens Periode 1, 2 en 3 (2 september 2019 t/m 4 juli 2020).

“Door de afwisselende programma’s en enthousiaste coaches ga ik elke week – om 7 uur ’s ochtends – met plezier naar de training!”

Conditie Pakket Banner
Conditie Mailing Banner

Cursussen

Naast de Conditie Training bieden we ook cursussen aan: leer het maken van een snel borstcrawl-keerpunt, de fijne kneepjes van de schoolslag of bereid je voor op een triathlon met de kilometercursus.

Privélessen

Aansluitend aan de Conditie Training biedt Personal Swimming privélessen aan. Met intensieve en persoonlijke begeleiding werken we aan jouw specifieke verbeterpunten.

Locatie

Onze Conditie Training wordt gegeven in het Sloterparkbad in Amsterdam. Het Sloterparkbad is zeer goed bereikbaar en je kunt er bovendien gratis parkeren.

ONZE COACHES STAAN KLAAR OM JOU
BETER TE LEREN ZWEMMEN

Personal Swimming Coaches