Borstcrawlcursus

BORSTCRAWLCURSUS

Wil je graag borstcrawl zwemmen, maar lukt het maar niet met de borstcrawltechniek? Of heb je de borstcrawl wel onder controle maar raak je snel buiten adem? Met de Personal Swimming borstcrawlcursus krijg je al deze technieken snel onder de knie!

Zwem borstcrawl in 8 weken!

Tijdens de borstcrawlcursus leer je in 8 weken alles over de techniek van de borstcrawl. Elke week volg je een les van 60 minuten waarin alle facetten van de borstcrawl worden uitgelegd, gedemonstreerd en geoefend door middel van verschillende oefeningen. Zo wordt er gewerkt aan de ligging in het water, de beenslag, de ademhaling en de armtechniek. Maar ook aan bijvoorbeeld de timing van het armritme, de glij- en de uitduwfase.

Na 8 weken weet je niet alleen hoe de borstcrawl gezwommen moet worden, maar weet je ook wat jij goed en fout doet en hoe je jezelf verder kan verbeteren. De borstcrawlcursus is ontwikkeld en wordt gegeven door de Olympische topzwemmers van Personal Swimming.

Voor wie?

Ook de geoefende borstcrawl zwemmer heeft vaak veel aan de cursus. Je leert stap voor stap alles over de borstcrawl-techniek. In sommige gevallen is de borstcrawl in beginsel verkeerd aangeleerd, waardoor ondanks veel trainen geen vooruitgang meer wordt geboekt. Door de specifieke onderdelen van de techniek opnieuw te doorlopen is vaak veel progressie te boeken.

Ben je niet helemaal zeker van je niveau? Neem dan contact met ons op.

SCHRIJF JE NU IN

8-WEEKSE BORSTCRAWLCURSUS €144,95

De cursus wordt gegeven in groepsverband van rond de 16 deelnemers. Prijs incl. toegang tot zwembad en wekelijkse mailing met oefeningen, tips en programma’s.

Zwemmers die willen deelnemen aan onze Borstcrawlcusus dienen minimaal 25 meter borstcrawl te kunnen zwemmen. Lukt dit nog niet helemaal? Misschien zijn dan onze Borstcrawl Introductielessen of is een Privéles iets voor jou.
Personal Swimming gebruikers

Voor wie?

Iedereen die beter wil leren zwemmen: van beginnend zwemmer tot triatleet, van open water tot vereniging.

Basisset

Basispakket

Wil je goed voorbereid beginnen aan je borstcrawlcursus? Schaf dan direct bij aanvang het basis borstcrawlpakket aan!

Stopwatch

Expertise

Onze cursussen zijn ontwikkeld met de ervaring uit het Olympisch topsport-programma. Lees meer over ons.

Mailing

Borstcrawl mailing

Elke week ontvang je een mailing waarmee je zelf aan de slag kunt met de oefeningen en een conditie-programma.

Privélessen

Voor één-op-één begeleiding kun je kiezen voor een Privéles. Een enkele les kan vaak al een goede voorbereiding zijn op de Borstcrawlcursus en biedt net dat stapje extra om wel deel te kunnen nemen aan de cursus. Deelnemers van de Borstcrawlcursus ontvangen bij inschrijving een kortingscode van €10 korting op een Privélespakket.

Borstcrawl Introductielessen

De Borstcrawl Introductielessen zijn bedoeld voor zwemmers die nog geen 25 meter borstcrawl kunnen zwemmen maar wel graag willen deelnemen aan onze Borstcrawlcursus. Ze worden gegeven in groepsverband van maximaal 8 zwemmers met veel persoonlijke aandacht, en zijn de perfecte opstart naar een baan borstcrawl.

“Na 8 weken weet je niet alleen hoe de borstcrawl gezwommen moet worden, maar weet je ook wat jij goed en fout doet en hoe je jezelf verder kan verbeteren.”

SCHRIJF JE NU IN VOOR EEN BORSTCRAWLCURSUS

Is het tijdstip van jouw voorkeur al volgeboekt? Neem dan contact met ons op, dan zetten we je op de wachtlijst.

De cursus wordt wekelijks gegeven van 8 oktober t/m 26 november 2019 in het Sloterparkbad te Amsterdam.

De cursus wordt wekelijks gegeven van 29 oktober t/m 17 december 2019 in het Sloterparkbad te Amsterdam.

De cursus wordt wekelijks gegeven van 29 oktober t/m 17 december 2019 in het Sloterparkbad te Amsterdam.

De cursus wordt wekelijks gegeven van 30 oktober t/m 18 december 2019 in het Sloterparkbad te Amsterdam.

Benodigdheden

Passende zwemkleding: een bikini of een beachshort zwemt niet prettig
Zwembril: prettig voor de ogen en onder water meekijken bij uitleg van techniek
Zwemplank en beendrijver: tijdens de borstcrawlcursus heb je een basisset nodig. Deze bestaat uit een zwemplank en beendrijver. Met deze materialen kun je buiten de lessen om ook zelfstandig trainen en werken aan de techniek oefeningen die we tijdens de cursus doen.

Voor deelnemers aan de borstcrawlcursus hebben we een speciale basisset aanbieding. Wie zich inschrijft voor de cursus ontvangt bij een bijbetaling van €37,50 een Speedo plank & beendrijver plus gratis Personal Swimming badmuts. Dit setje kun je op de inschrijfpagina bij bestellen en ontvang je tijdens eerste training van jouw Personal Swimming trainer.

Alle benodigdheden voor de borstcrawlcursus zijn verkrijgbaar in onze Personal Swimming webshop.

Volgeboekt?

Is het tijdstip of de datum van jouw voorkeur al volgeboekt? Neem dan contact met ons op, dan zetten we je op de wachtlijst. Het gebeurt regelmatig dat je door een late annulering toch nog kunt komen zwemmen!

Lessen missen

Mocht je onverhoopt lessen missen dan is het helaas niet mogelijk om deze in te halen. Maar na iedere training ontvang je een mailing met daarin een overzicht van de techniekoefeningen van de afgelopen les. Deze oefeningen worden ondersteund met een link naar een videoclip. Op deze manier kun je dus zien welke oefeningen er tijdens de les zijn behandeld.

Daarnaast wordt er ook een conditieprogramma gestuurd om zelfstandig mee aan de slag te gaan. Mocht je dus onverwachts een sessie missen, dan kun je in ieder geval wel zelfstandig aan de techniek werken.

Cursusdata seizoen 2018-2019

De Borstcrawlcursus van Personal Swimming start het hele seizoen door met nieuwe edities. De startweken van de 8-weekse borstcrawlcursus van seizoen 2019 zijn:

  • Week 36: 3 en 4 september
  • Week 41: 8 oktober
  • Week 44: 29 en 30 oktober

Staat jouw datum er niet tussen? Kijk dan eens bij onze andere cursussen, zoals de Borstcrawlcursus Techniek Upgrade of de Keerpuntcursus!

Locatie

Onze borstcrawlcursus wordt gegeven in het Sloterparkbad in Amsterdam. Het Sloterparkbad is zeer goed bereikbaar en bovendien kun je er gratis parkeren.

ONZE COACHES STAAN KLAAR OM JOU
BETER TE LEREN ZWEMMEN

Personal Swimming Coaches