Privacy Policy

PRIVACY POLICY

Jouw privacy is belangrijk voor ons en daarom willen we je informeren over onze bijgewerkte Privacy verklaring. In de privacy verklaring kunt u lezen hoe uw gegevens worden beschermd en gebruikt.

Deze privacy verklaring is voor het laatste gewijzigd op 8 juli 2018.

In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld door Personal Swimming en hoe daarmee wordt omgegaan. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens voor worden opgeslagen en voor welke doelen. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten. Om je meer transparante en duidelijke informatie te geven over hoe wij je persoonlijke gegevens verwerken, hebben we de privacy verklaring onderverdeeld in verschillende hoofdstukken. De privacy verklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

Personal Swimming verzorgt diverse zwemactiviteiten voor iedereen die beter wil leren zwemmen. Naast het aanbod aan cursussen en trainingen bieden we online ook badkleding, diverse trainingspakketten en zwemmaterialen aan.

Er zijn situaties waarin jouw gegevens door Personal Swimming verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens neem dan gerust contact met ons op via privacy@personalswimming.nl

Doel gegevens

ER WORDT VOOR EEN AANTAL DOELEN PERSOONSGEGEVENS VERZAMELD DOOR PERSONAL SWIMMING. DEZE WORDEN HIERONDER TOEGELICHT.

TOEGANG ZWEMBAD
Personal Swimming deelt inschrijflijsten van trainingsgroepen en cursussen met de zwemlocatie. Hierin worden de volgende gegevens verwerkt: voornaam, achternaam en telefoonnummer. Deze gegevens worden gebruikt voor het aanmaken van een toegangsbandje welke entree geeft tot het zwembad.

HET VERSTUREN VAN NIEUWSBRIEVEN EN OF CURSUSMAILING
Personal Swimming stuurt via e-mail nieuwsbrieven en cursus informatie. Deze mailings zijn enerzijds commercieel en anderzijds gericht op kennisdeling. Om je te informeren over producten, evenementen, aanbiedingen en acties van Personal Swimming. Je voornaam, achternaam en e-mailadres worden verzameld via het daarvoor bestemde formulier op de website van Personal Swimming. Of via een inschrijving van een activiteit van Personal Swimming.

VERZENDEN VAN AANKOPEN
Personal Swimming verstuurt aankopen vanuit de webshop via PostNL. Je voornaam, achternaam, eventueel bedrijfsnaam, adres en e-mailadres worden verwerkt om een verzendlabel aan te maken en de aankoop te verzenden.

DIENSTVERLENING EN HET VERWERKEN VAN AANKOPEN
We gebruiken je persoonsgegevens om je online aankoop op Personal Swimming te beheren, door je bestellingen en retourzendingen te verwerken. Om je te informeren over de leveringsstatus of eventuele problemen met betrekking tot de levering van de producten. Personal Swimming gebruikt ook je gegevens voor het in behandeling nemen en beantwoorden van vragen en klachten, garantiezaken, betalingen te beheren, het opstellen, versturen en incasseren van facturen.

Daarnaast verwerken wij de door jou ingevulde gegevens bij specifieke diensten ten behoeve van die specifieke dienstverlening. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de gegevens die je invult bij je inschrijving voor een activiteit of via het contactformulier waardoor we je kunnen helpen bij het realiseren van jouw zwemdoel. 

De gegevens die wij verwerken verschillen of je met account of zonder account besteld:

  • Bestellen met een account. Een Account maakt het gebruik van onze webshop gemakkelijk en handig. Ten behoeve van het gebruik van je Account verwerken wij de volgende gegevens: accountnaam, e-mailadres, naam, adres en woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum, klikgedrag, transactiegeschiedenis, IP-adres, inloggegevens, bank- en betaalgegevens indien een aankoop wordt gedaan, gekochte producten en geplande Personal Swimming afspraken
  • Bestellen als gast. Als u online aankopen doet zonder een Mijn Account aan te maken, bestel je als gast. Wij verwerken in dat geval de volgende gegevens: naam, adres en woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres, bank- en betaalgegevens

MEDIA
Tijdens activiteiten van Personal Swimming worden geregeld video opnames en foto’s gemaakt.Deze persoonsgegevens worden verwerkt en gepubliceerd ter promotie van activiteiten en tevens gebruikt voor direct marketing van Personal Swimming. Doe jij mee aan één van onze  activiteiten dan heb je hiervoor goedkeuring gegeven via de algemene voorwaarden. Desondanks mag ieder herkenbaar in beeld gebracht persoon zich melden met het recht om zich te verzetten tegen publicatie van dergelijke beelden.

CONTACT OPNEMEN
Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met Personal Swimming via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een voorstel of antwoord te kunnen bieden, zoals je naam, e-mailadres en telefoonnummer.

ANALYTICS
De website van Personal Swimming verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt. Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan.

Ontvangers

DE GEGEVENS DIE PERSONAL SWIMMING ONTVANGT EN WELKE MET DE VOLGENDE DERDEN WORDEN GEDEELD:

ZWEMBAD
Schrijf je je in voor één van de activiteiten van Personal Swimming dan heb je een toegangsbandje voor het zwembad nodig. Hiervoor wordt een inschrijflijst met je voornaam, achternaam en telefoonnummer gedeeld met het zwembad waar de activiteit plaats vindt.

POSTNL
Bestellingen worden verzonden met PostNL. Zodra je een bestelling bij ons plaatst, maken wij een verzendlabel aan bij PostNL. Hierbij worden de verzendgegeven van jouw bestelling verwerkt. Voornaam, achternaam, bedrijfsnaam, adres en je emailadres.

MOLLIE
Bij een bestelling in onze webshop word gebruik gemaakt van de Mollie betaal plug-in. Betalingen, betaal verzoeken, naam en bankrekening worden automatisch opgeslagen verwerkt in het Mollie dashboard.

MAILCHIMP
De nieuwsbrieven worden verzonden met Mailchimp. Op het moment dat jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief, wordt jouw e-mailadres, voornaam en achternaam automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde mailing lijst binnen Mailchimp.

ANTAGONIST B.V.
De e-mail van Personal Swimming wordt gehost bij Antagonist B.V. Als jij contact opneemt via de formulieren of via mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van Antagonist B.V. De website en back-ups van de website worden gehost bij Antagonist B.V. Gegevens die jij achterlaat op de website van Personal Swimming zijn op de servers van Antagonist B.V opgeslagen.

SOCIALE MEDIA
Als je ons volgt of online interactie met ons hebt via sociale media platforms van derden, zoals bijvoorbeeld Instagram, Facebook of Twitter, dan is de informatie die je verstrekt gebonden aan het privacybeleid van deze derden én aan het hier omschreven privacybeleid.

Opslag periode

JOUW GEGEVENS WORDEN VOOR LANGERE TIJD BEWAARD DOOR PERSONAL SWIMMING, MAAR NOOIT LANGER DAN NODIG IS VOOR HET UITVOEREN VAN ACTIVITEITEN, TENZIJ WE OP GROND VAN EEN WETTELIJKE REGELING JOUW GEGEVENS LANGER MOETEN BEWAREN.

HET VERSTUREN VAN NIEUWSBRIEVEN EN DE CURSUSMAILING
Jouw e-mailadres, voornaam en achternaam worden opgeslagen in Mailchimp. De opslag van jouw gegevens is voor onbepaalde tijd. Jij kan je namelijk uitschrijven wanneer je maar wilt via de link onderaan de nieuwsbrieven.

HET VERSTUREN VAN DE CURSUSMAILING
Jouw e-mailadres, voornaam en achternaam worden opgeslagen in Mailchimp. Jouw gegevens worden bewaard zolang de cursusperiode of je abonnement loopt. Mocht je de mailing niet willen ontvangen kun je uitschrijven wanneer je maar wilt via de link onderaan de mailing.

CONTACT OPNEMEN
Op het moment dat je contact opneemt met Personal Swimming via de mail, een bericht of per whats-app, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam, en e-mailadres, opgeslagen op de server. Die mails en berichten worden tot maximaal 3 jaar terug bewaard.

ANALYTICS
De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden 14 maanden bewaard binnen Google Analytics.

AANKOPEN EN INSCHRIJVINGEN

Op het moment dat jij je inschrijft voor een activiteit van Personal Swimming of een aankoop doet via onze webshop, of bankoverschrijving maakt worden deze gegevens verwerkt voor onze administratie. Wij bewaren jouw gegevens voor zover dat noodzakelijk is voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor wij jouw gegevens verwerken en niet langer dan wettelijk is toegestaan. De uiteindelijke bewaartermijn verschilt per soort persoonsgegevens. Als je een abonnement hebt, dan bewaren wij jouw gegevens in ieder geval gedurende de looptijd van je lidmaatschap. Na afloop van de bewaartermijn worden jouw persoonsgegevens geanonimiseerd dan wel gewist.

Beveiliging

PERSONAL SWIMMING ZORGT VOOR PASSENDE TECHNISCHE EN ORGANISATORISCHE BEVEILIGINGSMAATREGELEN OM DE PERSOONSGEGEVENS TE BESCHERMEN TEGEN ONDER ANDERE VERLIES, VERNIETIGING OF BESCHADIGING, ONBEVOEGDE KENNISNAME OF ENIGE ANDERE VORM VAN ONRECHTMATIGE VERWERKING VAN JOUW PERSOONSGEGEVENS.

Dit doen wij onder andere door het nemen van diverse maatregelen voor toegangsbeveiliging, het afschermen van iedere desktop met gebruikersnaam en wachtwoord. Daar waar mogelijk maken we gebruik van een tweestapsverificatie. Bij deze tweestapsverificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd, deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces. Maar ook het up-to-date houden van de software en het regelmatig testen van onze beveiligingsmaatregelen hoort hierbij.

De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van Personal Swimming prive is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url.

Jouw rechten

RECHT OP INZAGE
Als je wilt weten welke gegevens Personal Swimming over jou heeft vastgelegd of als je gegevens wilt wijzigen of verwijderen. Die je niet via Mijn Account kunt wijzigen, kun je e-mail sturen naar privacy@personalswimming.nl.  Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

RECHT OP RECTIFICATIE
Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectifieren door Personal Swimming. Je gegevens omtrent de nieuwsbrief kan je zelf aanpassen via de daarvoor bestemde url onderaan elke mail.

RECHT OP OVERDRACHT
Mocht jij de gegevens nodig hebben die bij Personal Swimming opgeslagen liggen in het geval je overstapt naar een andere partij of dienst, dan heb je het recht op overdracht. Hierbij dient Personal Swimming al jouw gegevens over te dragen aan de andere partij. De gegevens zullen in een gestructureerde,gangbare en machinaal leesbare vorm worden verstrekt. Denk daarbij aan een Excel-bestand, CSV-bestand of zullen downloadbaar zijn.

RECHT OP WISSEN VAN GEGEVENS
Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Personal Swimming vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.

RECHT OP HET INDIENEN VAN EEN KLACHT
Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Personal Swimming niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat. Dit kan via deze link.

RECHT OP STOP GEGEVENSGEBRUIK OFTEWEL BEZWAAR MAKEN
Wil jij niet dat Personal Swimming jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens. Het gebruik maken van deze rechten kan via privacy@personalswimming.nl. Wij streven ernaar om binnen een week te reageren.

Onze Plichten

PERSONAL SWIMMING GEBRUIKT JOUW PERSOONSGEGEVENS ALLEEN VOOR HET VERWERKEN VAN JE AANKOOP, DEELNAME AAN EEN ACTIVITEIT, OF OM EVENTUEEL CONTACT MET JE OP TE NEMEN MOCHT ER IETS MIS GAAN MET DE BESTELLING, INGEPLANDE AFSPRAAK, CURSUS OF TRAINING.

Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden, maar uitsluitend aan derden die zijn betrokken bij het uitvoeren van jouw bestelling. De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten, aciviteiten of producten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de nieuwsbrief of cursusmailing te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Personal Swimming de betreffende dienst niet aanbieden.

Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met Personal Swimming met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd.

Personal Swimming behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Personal Swimming dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Personal Swimming te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op via privacy@personalswimming.nl of stuur een bericht naar 06 285 627 99

Personal Swimming is een eenmanszaak opgericht door Bas van Velthoven | Btw nummer NL182876512B01 | KvK Nr 54323509 | Woubruggestraat 19-II, 1059 VN Amsterdam

Onze Privacy

Het gebruik van beeldmateriaal zoals foto’s en video’s die afkomstig zijn van www.personalswimming.nl en onze social media is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming.

Cookies

EEN COOKIE IS EEN EENVOUDIG KLEIN BESTANDJE DAT MET PAGINA’S VAN ONZE WEBSITE (EN/OF FLASH-APPLICATIES) WORDT MEEGESTUURD EN DOOR JOUW BROWSER OP DE HARDE SCHRIJF VAN JOUW COMPUTER WORDT OPGESLAGEN. DE DAARIN OPGESLAGEN INFORMATIE KAN BIJ EEN VOLGEND BEZOEK AAN PERSONAL SWIMMING WEER NAAR ONZE SERVERS TERUGGESTUURD WORDEN.

HOE GEBRUIKEN WE COOKIES?
Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij een nieuw bezoek op personalswimming.nl. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je dus tijd bespaart en een prettiger gebruik van onze website kunt maken. Permanente cookies kan je verwijderen via de instellingen van jouw browser.

PERSONAL SWIMMING GEBRUIKT COOKIES OM JOUW FAVORIETE PRODUCTEN OP TE SLAAN.
We gebruiken sessiecookies als je gebruikmaakt van een productfilter en om te controleren of je bent ingelogd of een artikel in je shoppingbag hebt geplaatst. Wij kunnen onze diensten daardoor zoveel mogelijk aanpassen en optimaliseren op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw webbrowser afsluit.

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

HET VERWIJDEREN VAN COOKIES
Je kunt er voor kiezen om cookies uit te schakelen of om een bericht te ontvangen als er een nieuwe cookie naar jouw computer of mobiele telefoon wordt verzonden. Als je ervoor kiest om cookies uit te schakelen, krijgt je geen toegang meer tot bepaalde inhoud op de site zoals bijvoorbeeld:
• Je persoonlijke instellingen worden niet meer onthouden.
• Bepaalde informatie zal niet meer zichtbaar zijn, zoals ‘laatst bekeken artikelen’.

De cookies zorgen er ook voor dat de personal Swimming website goed wordt weergegeven. Zet je de cookies uit, dan is het mogelijk dat de website niet meer optimaal functioneert en je niet altijd van alle mogelijkheden van de website gebruik kunt maken.

WIL JE LIEVER GEEN GEBRUIK MAKEN VAN COOKIES, DAN KUN JE DEZE OP ELK GEWENST MOMENT UITZETTEN VIA JE BROWSER:
• Firefox
• Internet Explorer
• Chrome
• Safari

VERWIJDEREN VAN TRACKING COOKIES GEPLAATST DOOR DERDEN
Sommige tracking cookies worden geplaatst door derden die onder meer via onze website advertenties aan je vertonen. Deze cookies kan je centraal verwijderen via Your Online Choices zodat ze niet bij een website van een derde teruggeplaatst worden.

ONZE COACHES STAAN KLAAR OM JOU BETER TE LEREN ZWEMMEN

Personal Swimming Coaches